irkuck

(9 wyników)
  • Napewno już przyjechaliście z wojaży po pięknej rasyji ,może się pochwalicie jak tam jest.Noclegi ,jedzonko,trasy no i ludzie .No i tak ogólnie wasze wrażenia na temat waszych wakacji wokół Bajkału.Może napiszecie ile tam spędziliście tygodni ,w jakiej cenie są bilety na tę kolej?a może ktoś z was przeleciał samolotem do Irkucka.Wypowiadajcie się ,jeśli żyjecie jaszcze wspomnieniami z wakacji.Pozdrawiam .
  • Tekst ciekawy, choć za krótki, jak na 9000 km. :-) I chyba dwa lapsusy: "mile mnie rozczarował" (pozytywnie mnie zawiódł?) oraz "kierownik siedzi za biurkiem prawie pod kątem ostrym do przechylającej się w jego kierunku szafy" - prawie kąt ostry to kąt prosty czy rozwarty? I co to niby znaczy?
  • Przedstawiam mój program podroży koleją transsyberyjską do Pekinu. Ponieważ nie mam szans na dłuższy urlop, miałam do wyboru albo nie jechać wcale, albo jechać tylko na 3 tygodnie. Dlatego program taki napięty. Bardzo proszę o UWAGI osób doświadczonych oraz o odpowiedzi na moje PYTANIA I WĄTPLIWOŚCI. 10/08/06 - czwartek rano przylot do Moskwy; do zwiedzenia: Sobór Wasyla Błogosławionego; Mauzoleum Lenina; GUM; Sobór Kazański, Muzeum im. Puszkina; Arbat; 11/08/06 - piątek; do...
  • Witam!! Mam zamiar wybrać się (zapewne latem tegoż roku) nad Bajkał. I chcę to zrobic z jakimś sprawdzinym na kierunkach wschodnich biurem podrózy - ot, jakoś Rassija wydaje mi się lepsza do niesamodzielnej podrózy :) Pytanie do tych, co juz byli - które biuro, organizujące wyjazdy w ten rejon polecilibyście ?? Jakieś www, cena, ocena programu też mile widziane :) Dzięki z gory - Ania
  • mam byc moze głupie pytanko: ile wziąć kasy na wypad na syberie? (chodzi mi o samo przeżycie- bez przejazdów /za bilet na kolej, czy noclegi). czy z 500 plnów(oczywiscie zamienione na dolce), starczy-na 3 tyg? jakie są mniej więcej ceny w tamtym rejonie. pytanie może z serii tych dziwnych, ale to dosyć istotne dla mnie. dzieki za odpowiedz.
  • Witam - i zaraz na wstepie bardzo prosze - nie przerzucajcie mnie na forum Europa-Wschod, bo tam juz moje pytanie zamiescilam. Moze przez przypadek akurat tutaj jest ktos, kto wie czy europejski telefon komorkowy bedzie dzialal na Syberii - Irkuck, Listwianka i dalej wokol Bajkalu. Jade tam na wakacje i ... chociaz mnie to nie zachwyca, to musze/powinnam byc osiagalna, a moze wiecie jak tam wyglada z internetem? Dziekuje i pozdrawiam.
  • Witam - mozliwe, ze ten temat byl juz podnoszony ... ale nie znalazlam informacji :-( Czy jakies litosciwe duszyczki moglyby mnie poinformowac, czy europejskie komorki dzialaja w Irkucku, Listwiance i okolicach Bajkalu? Jade na urlop, ale niestety musze byc osiagalna, a jak jt. w tamtych rejonach z dostepem do internetu... Dzieki za informacje. Pozdrawiam
  • Szukam chetnych do wspolnego kupna biletu na trase brzesc-moskwa-irkuck na wyjazd tam ok. 4 lipca i powrot po 2-2,5 tygodniach. Sa znizki na bilet grupowy (6 osob) wiec wszyscy zyskuja. nas jest na razie 2. po dojezdzie nad bajkal albo jezdzimy na wlasna reke albo sie rozpraszamy jak nam sie zachce. kontakt: lkolin2000@moldova.com
  • W przyszłym roku wybieram sie nad Bajkał i rozpoczynam zbieranie informacji. Zakupiłam już przewodnik Bezdroża, mapę Bajkału, korzystam ze wszystkich informacji zamieszczonych w necie. Niestety nie moge dotrzec do informacji dotyczacych noclegów. Większość pisze o namiotach, a ja chciałabym na przykład wynająć gdzieś pokoj w hotelu, w schronisku, na prywatnej kwaterze, czy jest taka możliwość??? Drugie moje pytanie dotyczy wedrówek po górach, czy na miejscu sa organizowane wyciecz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna