-
Poszukuje osob/firm zainteresowanych bezposrednim zakupem niesortowanej odziezy na terenie Irlandii i Szkocji.
Kilka lat doswiadczenia na rynku pozwolilo nam zweryfikowac jakosc odziezy, dzieki czemu moga panstwo zaoszczedzic czas jak rowniez czerpac maksymalne zyski przy jak najmniejszym ryzyku.
Posiadamy w ofercie baze sprawdzonych juz dostawcow zbierajacych odziez w duzych aglomeracjach jak Dublin,Belfast oraz Edinburgh.
Odziez jest w 100% oryginalna a zakup jej bezposrednio od dostawcy...
-
Witam Serdecznie
PROMOCJA Cenowa.Oferuję Odzież Używaną z Irlandii i Wielkiej Brytanii , jest to charity ( towar z Charity Shop )
Towar NIE jest przebierany, przepakowywany i NIBY oczyszczany jak pisze wielu sprzedawców ponieważ jest to kompletną bzdurą, przy "oczyszczaniu " większość dobrych rzeczy jest od sortowana. Towar z charity Shop-ów w 90 % i tak czysty i niezniszczony Cena za kilogram 4 zł ( CENA PROMOCYJNA W STYCZNIU ) jeśli mają Państwo NIP unijny z PL faktura bezpośrednio do d...
-
Witam, Jestem od niedawna zameldowany na terenie Irlandii. Zarejestrowalem firme zajmujaca sie zbiorka odziezy uzywanej w Irlandii. Zarejestrowalem firme na www.cro.ie , oraz w urzedzie skarbowym. Moje pytanie dotyczy jakichkolwiek zezwolen dotyczacych transportu ciuchow do Polski, czy potrzebne jest mi zezwolenie rowniez na zbiorke? Czytalem kilka watkow na roznych forach, i wiem ze potrzebne jest zezwolenie jezeli wykupuje od innych hurtowni ciuchy i wysylam je do kraju, jednak w moim przyp...
-
witam jestem bezposrednim importerem odziezy uzywanej tylko najwyzszej jakosci typu crem do sklepow typu butik.
u nas we worku jest wszystko na czasie i modne przewaga tuniki i inne rzeczy o ktore najwiecej pytaja klienci.odziez jest tylko damska-młodziezowa wszystko to co obecnie mamy w centrach handlowych same lekkie rzeczy bez ciezkich rzeczy
crem sprowadzam juz tylko wiosna-lato39zł- 43zł/kg blizsze info 502630660 lub 502612212 anglia irlandia
dziecko wiosna lato 35-40zł/kg
magazyn ...
-
Nowa dostawa odzieży używanej z Irlandii w tym tygodniu spodziewana dostawa zbiórki door2door.Nie wielkie ilości , nowe miejsce ,nowa firma zbierająca.
Gwarancja dobrej jakości,modne kolorowe ciuchy,towar oryginalny nie przebrany.
tel 608432965
tel697628997
-
Witam posiadam miesiecznie ok 1200kg-1500kg odziezy. Odziez pakowana w
mixy , worki od 15kg do 25kg mysle ze to co widzialem w Polsce to jest to
naprawde CREAM , a nie jakis tajemniczy sort zapraszam do obejrzenia
osobiscie
nowa dostawa 11.07.2007 Inowroclaw tel 516-185-778 ZAPRASZAM ...
-
sprzedam tel.663 742 059
-
Witam .Posiadam odzież dziecięcą z anglii i irlandii.I cream damsko-męski anglii i irlandii!W razie pytań proszę pisać hurt-detal@o2.pl
Pozdrawiam
-
Bezposredni importer odziezy uzywanej pochodzacej ze zbiorek door too door z centrum Dublina zaprasza odbiorcow detalicznych i hurtowych.Jest to odziez niesortowana naprawde dobrej jakosci, duzo odziezy dzieciecej, mlodziezowej i dla doroslych rowniez nowej z metkami, paski torebki itp.Cena 5,50zl/kg.Blizsze informacje pod nr tel. 501767778.Pozdrawiam
-
witam serdecznie,
chciałabym się zorientowac czy byliby Państwo skłonni aby kupowac
hurtowo odzież u kogoś kto prowadzi również sprzedaż deteliczną, z
tym że z mozliwością wybierania także towaru ze sklepu (z wieszaka)
oczywiście w cenie hurtowej.Ja prowadzę sklep z wyłącznie dziecięcą
odzieża używaną.Odzież pochodzi z Irlandii. Jest to markowa, modna,
odzież w I gat. w rozm. 56-164 cm (z tym że tej najmniejszej i
największej jest najmniej). Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to
...
-
Mam do sprzedania bardzo wysokiej jakosci 1szy gatunek Irlandzki. Wszystkie rzeczy sa nie zniszczone oraz w bardzo dobrym stanie.
Jest on dodatkowo wymieszany z oferowanym przez nas kremem.
Cena od kg 5euro, bez kosztow transportu.
OBecnie moge zaoferowac okolo 1200kg a koszt transportu przy tej ilosci powinien nie przekraczac 500euro z zaprzyjazniona firma spedycyjna.
Tylko konkretne oferty.
Moge rowniez zaoferowac sprzedaz niesortu nie przegladanego wczesniej o dobrej jakosci w cen...
-
Witam. Poszukuje sklepów/hurtowni potrzebujących dostawy odzieży
używanej. Odzież sortowana 6zł/kg. Woj.śląskie.
-
Poszukuje odbiorcow odziezy uzywanej sprowadzanej bezposrednio z Anglii, Irlandii,Niemiec.Odziez jest nieprzebierana, prasowana(rowniez nowa z metkami)posiada atest higieniczny.Zalezy nam na sprzedazy towaru hurtowo bezposrednio z Tira.Cena angielskiej odziezy 4zl- 4,50 za kilogram i niemieckiej 2zl-2,30zl.Zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem telefonu 501767778
-
SZUKAM NIEGRZEBANEGO NIESORTU Z IRLANDII PROSZE O KONTAKT 515 259 623
-
Otwieram hurtownię w Gdańsku ,poszukuję importerów odzieży używanej z Angli i
Irlandi w bardzo dobrym gatunku oczekuję na oferty współpracy
-
jest mi dużo łatwiej odpowiadać z konta e-mail ,a szczególnie teraz
kiedy jestem cały tydzień w Irlandii i około 20 dziewczyn szykuje
dla Was towar....wkrótce będziecie mogli to zobaczyć poprzez kamerę
na naszej stronie !!!!
-
Szukam dostawców którzy sprzedają towar prosto z tira (anglia lub
irlandia)rzeszów lub w promieniu 50 km
-
czy sa na forum osoby zaopatrujące sie w hurtowni AGAS w Kraśniku
(woj. lubelskie). prosze o obiektywne opinie na temat zbiorki
szkolnej. Dziękuje
-
-
Szukam bezpośredniego kontaktu do hurtowni w Anglii. Kupię cream.