Dodaj do ulubionych

SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII

23.09.10, 08:03
SZUKAM NIEGRZEBANEGO NIESORTU Z IRLANDII PROSZE O KONTAKT 515 259 623
Obserwuj wątek
    • diana03 Re: SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII 23.09.10, 10:06
      Ja też...ale wciąż trafiam na mocno przekopany...Oczywiście każdy twierdzi,że ma super oryginał...Masakra...:/
      • morgan151 Re: SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII 23.09.10, 15:59
        Po prostu takiego nie ma.Ważne,żeby był mało przegrzebany.
    • hotomek1 Re: SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII 23.09.10, 17:23
      Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zakupów odzieży niesortowanej z Irlandii ok 10 pażdziernika. Proszę o przesyłanie swoich danych , numer telefonu i miasto jak będziemy znali dokładną datę dostawy będziemy dzwonić.TOWAR SPRAWDZONY .
      KONTAKT odziezowyfux@onet.pl
      • sylwia-63 Re: SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII 24.09.10, 22:18
        Nie popadajcie w przesadę, nie można generalizowac i zakładac,że wszyscy grzebią!!! Ja sprowadzam Irlandię od 5lat i nie mam na grzebanie ani czasu ani ochoty. W jednym się z wami zgadzam. Jak czytam te ogłoszenia dostawców to rzeczywiście wszyscy mają SUPER PIĘKNIE. Problem zaczyna się tam w Irlandii czy Anglii i to od zbieraczy którzy często wyłapują super worki bo za cream maja płacone 5-6 razy tyle. tylko idiota z tego nie korzysta. sami widzicie nawet jak się jest super uczciwym i ma się uczciwego dostawcę to i tak nie do końca jest ok. Gorzej jak po kolei wszyscy to robią to wtedy już lipa. 4-5.10 będe miała nową dostawę jeśli kogos interesuje zapraszam. mój nr tel 607048858
        • morgan151 Re: SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII 25.09.10, 11:47
          sylwio o tym też piszę, Irlandia nie grzebana tam na miejscu jest chyba niemozliwa.W kazdym razie niespotykana.
    • agaedek Re: SZUKAM NIESORTU Z IRLANDII 29.09.10, 19:10
      ponawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka