jezyka

(9 wyników)
  • No wlasnie, najczesciej pojawiajacym sie watkiem jest pytanie czy ktos moze komus pomoc w znalezieniu pracy nie znajac go wczesniej. Nie rozumiem, czemu tak duzo ludzi zaklada, ze ktos obcy bedzie za nich reczyl. Jak mozna pracodawcy kogos polecac, jak nie znasz jego poziomu jezyka, doswiadczenia zawodowego itd. itp. Druga sprawa, ludzie zadajacy te pytania na forum umieja korzystac z internetu a jednak nie potrafia sami w wyszukiwarce znalezc informacji o mieszkaniu, pracy, komunikacji miej...
  • Czesc. jestem doswiadczonym montazysta meblowym , poszukuje pracy w te profesji za granica. Moj kontakt: markuch77@wp.pl
  • www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_041123/publicystyka/publicystyka_a_11.html Takich Kas jest tu wiecej. Szkoda ze gazety zazwyczaj skupiaja sie na myciu garnkow lub koczowaniu na Victorii...
  • Gdzie ?(8)

Chciałbym się dowiedziec do jakiego państwa jest najlepiej jechac w ciemno ?? Bo ile tu czytałem niektóre posty to widze że juz sie nie oplaca jechac do anglii i szkocji poniewaz cięcko juz jest znalesc prace, ponoc to do hiszpanii takze lepiej nie jechac kto nie umie jezyka. Więc w takim razie do jakiego państwa najlepiej jechac w ciemno. Bo wyjazd planuje za jakies 2 tygodnie ale jeszcze do końca nie wiem gdzie najlepiej jechac, dyzo tym sie interesuje ale z checia poczytam wasz...
  • Jestem pielęgniarzem i szukam poważnej pracy za granicą.Mam odbyty roczny staż w zawodzie ale nie umiem języka.Słyszałem że najlepiej jechać do Norwegii.A co Wy na to?Dziękuję za wszelką pomoc.
  • chcemy obydwoje z mezem wyjechac za granice do Irlandii.jednak wiem ze najpierw trzeb apowysylac Cv po angieslku. Czy jest ktos kto moglby nam je napisac.Prsze o kontakt: marget22@wp.pl
  • przed wejsciem do Unii pelno bylo artykulow, zwlaszcza w GW typu "miliony miejsc pracy czekaja na Polakow" i tym podobne. i ze za sprzatanie w Londynie zarabia sie 7 funtow,a robotnik budowlany to prawie milioner. teraz pelno jest artykulow o prostakach co to przepadli w Anglii i jak zostali oszukani. a kto rozdmuchal ten watek i wcisnal tym prostym ludziom kit ze bez znajomosci jezyka i kwalifikacji znajdzie sie tam prace (i to praca czeka 'na Polakow'- nie np. na inzynierow czy ...
  • Witam! Proponuje prace jako opiekunka osoby starszej w Karlsruhe.Jest to kobieta w wieku 86 lat, nadal pelna wigoru, ale z racji wieku wolelilibysmy z mezem aby miala kogos obok kto moglby o nia zadbac. Zamieszkanie w tym samym domu. Wynagrodzenie proponuje wspolnie ustalic. Wymagana znajomosc jezyka. kontakt 00491772552558 badz gemma1WYTNIJo2KROPApl
  • Bardzo proszę o wszelkiego rodzaju przestrogi, zwiazane z poszukiwaniem pracy w Anglii, ktorych pośredników trzeba unikać, co robic, zeby nie wyladowac na dworcu Victoria, czy mozna jechac w ciemno i ze slabym angielskim? Graal
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się