Forum Turystyka Europa Wschód Europy
ZMIEŃ
      kazachstan

kazachstan

(6 wyników)
    • Witam serdecznie, Przygotowuję się do podrózy samochodem do miasta Aumaty (Auma-Aty). Ogólnie lubię długie trasy i nie jest dla mnie problemem spędzenie paru/nastu dni w aucie. NAsuwa mi się jednak parę pytań 1. czy to jest bezpieczne 2. co mnie czeka po drodze 3. czy ktośjuż pokonywał taką drogę i czy mógłby mi pomóc teoretycznie w przygotowaniach 4. dlaczego pies ma mokry nos z gory bardzo dziekuje za wszystkie odp/pod powiedzi gg 1247287 kom 606 66 33 99
    • Witam Was wszystkich serdecznie Mój problem jest nastęujący. Wybieram się z grupą moich znajomych do Kazachstanu w lipcu 2004 roku. Po 3 tygodniach pobytu w Kazachstanie, chcę pojechać do Rosji i tu pojawia się problem . Prosze powiedzcie, jakie wizy muszę posiadać Powiedzcie, czy dobrze myśle czy źle : Najpierw wiza tranzytowa do Rosji na przejazd z Polski przez Rosję do Kazachstanu potem, wiza turystyczna na miesięczny pobyt w Kazachstanie, a następnie wiza turystyczna ...
    • Czy ktos zna jakies fajne stronki o Kazachstanie i górach (życie, podróże, problemy turystów)- najlepiej w j. polskim lub angielskim. Będę wdzięczna za info, planuję wyjazd pod koniec lipca.
    • Czy żeby wyjechać turystycznuie we własnym zakresie trzeba mieć jakieś zaproszenie od osób z kazachstanu? Prosze o info...
    • w polowie wrzesnia lece do Almaty i wyglada na to ze bede mial jeden dzien "dla siebie". Chcialbym wybrac sie w gory, czy mozecie cos polecic?
    • Nie wiem wiele o krajach arabskich,ale z tego co wiem to Turcja nie nalezy do tych krajow.Przeciez kraj arabski to kraj, w ktorym ludzie posluguja sie alfabetem arabskim, sa wyznawcami Islamu (tu sie zgadza) i prawo jest scisle powiazane z religia. Czy ja jestem zle o czyms poinformowana czy Turcja jest krajem arabskim? Jakie kraje naleza do panstw arabskich?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się