ketonal

(6 wyników)
  • Od dłuższego czasu mama cierpiała na silny ból ramienia, skutek dawnego urazu. Lekarz przepisał jej cały rząd leków i zastrzyki; nimesil, mydokalm, diclac, profenid, ketonal i dexaven w zastrzyku dodam, że dotąd raczej ograniczała się z lekami. Czytałyśmy ulotki nimesil np nie toleruje innych leków przeciwbólowych te inne tez nie sa obojętne i wiadomo, że każdy wchodzi w reakcje z innym. Chciała doprowadzić kurację do końca, była też po raz drugi u tego lekarza radził jednak przerwać za...
  • Moja córka bierze od dluższego czasu ketonal na bardzo bolesne miesiączki. Oczywiście, tylko gdy juz nie wytrzymuje. Lek przepisal nam pediatra. Ale gdy już 3 dni pod rząd jest na ketonalu to tak się zastanawiam, czy nie ma innego leku dla dziecka? Jak sobie Wasze córki radzą z tym bólem, gdy nie pomaga paracetamol, nospa, ibuprom. Co wtedy?
  • Mam pytanie czy brałyście ketonal i równoecześnie tabletki antykoncepcyjne? Miałam dziś wypadek w wyniku czego mam lekki uraz głowy- stłuczenie. Na pogotowiu dostałam zastrzyk Ketonal ale zapomnialam powiedziec ze biore Diane. Czy skuteczność antykoncepcyjna moze ulec zmianie? Bierze któraś z was Ketonal na silne bóle?Bardzo prosze was o odpowiedź.Pozdrawiam
  • Dziewczyny znacie jakis inny skuteczny lek, ktory zlagodzilby bol miesiączkowy bo ten lek mi wcale nie pomaga. A zwariuje, dzisiaj niedziela:(
  • ketonal(9)

Witam czy ktoś z Was bral ketonal w zastrzykach ,ja właśnie zaczłam brać bo dokucza mi straszny bó,l nogi zwłaszcza kiedy chodzę,problemy zaczeły się ponad rok temu brałam juz diclac na jakis czas pomogło ale te nerwobóle powracaja,czasem badziej czasem mniej boli,to ma związek z rwą kulszową. Pozdrawiwam
  • godzinę temu miałam wyrwaną szóstkę, znieczulenie jeszcze działa, ale pewnie za 2-3 godziny przestanie. Jakie leki przeciwbolowe moge wziąć przy nadcisnieniu? mam ketonal, apap i ibufer.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się