Gość: marta IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 30.09.03, 12:59 Jak panierowac kawalek sera zoltego zeby nie wyplynal w czasie smazenia? I jaki gatunek sera najlepiej uzyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 13:21 Ja kupuje ser salami.Panierka to jajko o bulka tarta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 30.09.03, 19:55 Bardzo dobry jest salami. A panierka musi być podwójna. Jak już obtoczysz raz w jajku i bułce, to zrób to jeszcze raz. A do jajka dodaj trochę jakiejś przyprawy. Ja dodaję szczyptę imbiru, ale może być oregano lub cokolwiek innego, co lubisz. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 30.09.03, 20:05 Bardzo Wam dziękuję. A próbowałyście robić panierkę z płatków kukurydzianych? Podobno można. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:42 Robie, ale do kotletów, nie wiem czy sera beda sie trzymały. Trzeba wałkiem czy butelka je pokruszyc i dalej normalnie.Ja bardzo lubie zasmazany plesniak, camembert w panierce z płatków migdałowych, pychotka.Ser obtaczam w jajku i platkach i smaze na masełku pod przykryciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 30.09.03, 20:57 Genialne, musi być pyszne! Zaraz jutro zrobię. I do tego borówki albo inne żurawiny. Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś