Dodaj do ulubionych

Jaka panierka do kotleta serowego

IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 30.09.03, 12:59
Jak panierowac kawalek sera zoltego zeby nie wyplynal w czasie smazenia?
I jaki gatunek sera najlepiej uzyc.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 13:21
      Ja kupuje ser salami.Panierka to jajko o bulka tarta.
    • Gość: Grażka Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 30.09.03, 19:55
      Bardzo dobry jest salami. A panierka musi być podwójna. Jak już obtoczysz raz w
      jajku i bułce, to zrób to jeszcze raz. A do jajka dodaj trochę jakiejś
      przyprawy. Ja dodaję szczyptę imbiru, ale może być oregano lub cokolwiek
      innego, co lubisz. Smacznego.
      • Gość: marta Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 30.09.03, 20:05
        Bardzo Wam dziękuję. A próbowałyście robić panierkę z płatków kukurydzianych?
        Podobno można.
        Pozdr
        • Gość: lola Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:42
          Robie, ale do kotletów, nie wiem czy sera beda sie trzymały. Trzeba wałkiem
          czy butelka je pokruszyc i dalej normalnie.Ja bardzo lubie zasmazany plesniak,
          camembert w panierce z płatków migdałowych, pychotka.Ser obtaczam w jajku i
          platkach i smaze na masełku pod przykryciem
          • Gość: marta Re: Jaka panierka do kotleta serowego IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 30.09.03, 20:57
            Genialne, musi być pyszne! Zaraz jutro zrobię. I do tego borówki albo inne
            żurawiny.
            Wielkie dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka