paula_blue 26.07.04, 08:10 mój mąż nie je jajek, a ja jako początkująca żona, wychowana całe życie na mięsie nie wiem jak panierować np pieczarki czy ser jak on nie toleruje jajek... pomózcie bo dziś też gotuję... paula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedrus1a Re: Jak panierować kotlety serowe? please... 26.07.04, 10:34 Paula_blue zobacz przepisy bez używania jajek: www.vege.pl/ Pozdro. Jędruś Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Jak panierować kotlety serowe? please... 27.07.04, 12:50 zamocz w wodzie i obtocz np.w specjalnych przyprawach do panierowania. sa panierki prawie do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemasca Re: Jak panierować kotlety serowe? please... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 02:17 conajmniej niesmaczny nick, rownie dobrze ktos moglby miec: czerniak, chloniak, kostniak itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: Jak panierować kotlety serowe? please... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 13:44 Zaproponuj mężowi by sam sobie przyrządzał posiłki,obserwuj i później rób tak jak on to zrobi.Na wszelki wypadek nagraj to na wideo,a jak zacznie się czepiać to zrób mu seans filmowy. Odpowiedz Link Zgłoś