Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      krew utajona

krew utajona

(3 wyniki)
    • witam, od roku miałam problemy z trawieniem - nieregularne wypróżnienia, raz zaparcie raz biegunka, śluz w stolcu, niewyjaśnione bóle z lewej strony w podbrzuszu. W końcu trafiłam do lekarza i zlecił mi badanie kału na krew utajoną. Niestety wyniki są dodatnie :( Jestem od 4 lat na diecie wysokobłonnikowej i niskotłuszczowej, odżywiam się zdrowo, prawie w ogóle nie pijam alkoholu, nie palę, nigdy nie choruję. Wyniki mnie naprawdę przestraszyły - przy odbieraniu wyników pielęgniarka pow...
    • Chyba nie muszę tłumaczyć gdzie ta krew... Miał ktoś tak? I co dalej?
    • Robiłam szereg badań poniewaz od dawna mam bóle brzucha... i przeczytałam właśnie że wynik na krew utajoną w kale jest dodatni :( niestety czekam na reszte wyników ,będą dopiero za tydzień i z całością mam sie zgłosić do lekarza... no i kurde strach mnie obleciał :( Czy któras z was miała może kiedyś takie badanie ,było ono na + a mimo to nie wykazało czegoś bardzo groźnego? Wrzody jakoś przeżyje... ale wizja raka jelita ,który w zasadzie przebiega bezobjaowow mnie paraliżuje... staram si...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się