Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      krwi w stolcu

krwi w stolcu

(3 wyniki)
    • Witam, no wlasnie jak wyzej!!! Od jakiegos czasu mam dosc silne bole brzucha, brzydki zapach moczu i dzisiaj pojawila sie duza ilosc jasnoczerwonej krwi w stolcu. Czy moze mi ktos powiedziec co to moze oznaczac , zanim oczywiscie udam sie do lekarza, bo domyslam sie ze to konieczne:( Ale wiecie same ze takie badania nie nalez do przyjemnych:( Dzieki za pomoc,pozdrawiam
    • Hej Wczoraj wieczorem zauważyłam krew w kale - jasnoczerwoną. Nie odczuwam żadnych dolegliwości, oprócz czasami wzdęć, ale skłonności do tego mam jak sądzę po tacie, moja siostra też tak ma. Nic mnie nie boli ani na odbycie ani w jelicie, stolec normalniej wielkości, bez śluzu... Naczytałam się w necie, że mogą być różne przyczyny np. hemoroidy czy wrzody, ale to chyba powinno boleć choć troche...? A mnie nic. Na nowotwór też mi to nie wygląda, mam 22 lata i oprócz tej krwi żadnych objawów [...
    • parę dni temu zaobserwowałam pojawienie się krwi po oddaniu stolca , sytuacja ta ciągle się powtarza ,ale prócz tego nic mi nie dolega ,żadnej biegunki czy innych problemów z opróżnianiem ,sytuacja ta jednak bardzo mnie niepokoi ,dlatego też bardzo proszę o radę.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się