Dodaj do ulubionych

bardzo proszę o pomoc

IP: *.leon.com.pl 28.12.07, 01:57
parę dni temu zaobserwowałam pojawienie się krwi po oddaniu stolca , sytuacja
ta ciągle się powtarza ,ale prócz tego nic mi nie dolega ,żadnej biegunki czy
innych problemów z opróżnianiem ,sytuacja ta jednak bardzo mnie niepokoi
,dlatego też bardzo proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: bardzo proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 07:12
      idz do proktologa
      • Gość: Ala Re: bardzo proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 09:15
        to pewnie wrzody żoładka, do proktologa
        • Gość: zaraz_zaraz Re: bardzo proszę o pomoc IP: 62.121.129.* 28.12.07, 11:02
          To straszna bzdura.
          Ani w ten sposób nie manifestują się wrzody żołądka, ani nie trzeba z tym od
          razu iść do proktologa - wystarczy lekarz rodzinny, który będzie wiedział, gdzie
          wysłać pacjenta dalej, jeżeli będzie taka konieczność.
          • Gość: aaa Re: bardzo proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 11:40
            dokladnie, nie zawsze krew w stolcu oznacza wrzody (zoladka/dwunastnicy).
            Natychmiast zglos sie do lekarza rodzinnego. Byc moze to nie jest nic powaznego
            ale nie nalezy tego bagatelizowac.
            Mam jeszcze jedno pytanie, czy przypadkiem nie jadlas buraczkow czerwonych ?
            • Gość: zaraz_zaraz Re: bardzo proszę o pomoc IP: 62.121.129.* 28.12.07, 14:00
              nie zawsze krew w stolcu oznacza wrzody (zoladka/dwunastnicy)

Inaczej jeszcze: świeża krew w stolcu praktycznie nigdy nie oznacza wrzodów
              żołądka/dwunastnicy.
              • kasiak37 Re: bardzo proszę o pomoc 28.12.07, 14:08
                w kazdym razie mam nadzieje ze nie bedziesz sie leczyc na forum i pobiegniesz do
                lekarza czym predzej.A krew w stolcu oprocz tego co pisaly dziewczyny,moze
                wystapic z powodu hemoroidow.
                • mamapatysi Re: bardzo proszę o pomoc 29.12.07, 20:57
                  wiesz, jezeli nie masz jakis boli, nic ci nie doskwiera to moze byc
                  endometrioza umiejscowiona blisko odbytu czy wyrostka
                  • Gość: ??? Re: bardzo proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 21:02
                    jakiego wyrostka, że spytam z ciekawości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka