krwiomocz

(4 wyniki)
  • krwiomocz(14)

Wczoraj pojawiły mi się objawy - krwiomocz i nieustanna chęć oddania moczu. Ciągle chce mi się siku. Najgorsze jest to, że podczas oddawania moczu leci krew, i czuje sie dziwnie. Gdy nie oddaje moczu nie czuje bolu, nie piecze, jedyne co odczuwam to cheć oddania moczu, ale nie moge... Co to może byc? Zapalewnie cewki moczowej/nerek?
  • Mam problem.Byłam dziewicą przez 25 lat,tak jaki i mój chłopak,który wczesniej nie uprawiał seksu.Od kwietnia zaczęlismy współzycie.Pierwszy raz był meczarnia po prostu.Myslałam ze z czasem będzie lepiej..Niestety seks nie sprawia mi zadnej radosci,tylko ból! Do tego często mam krwiomocz i bóle podbrzusza.Brałam juz 3 razy antybiotyki i globulki dopochwowe.Ginekolog mi powiedział,ze anatomicznie jestem ok,tylko mam tyłozgiecie szyjki macicy.Mój chłopak jest bardzo delikatny i czuł...
  • Proszę o pomoc - z krwiomoczem lepiej iść do lekarza pierwszego kontaktu czy do ginekologa?!
  • Mam 15 lat.Od tygodnia mam lekkie plamienie.Jest to duża ilość rozwodnionego śluzu,takiej jakby wody z domieszką krwi.Myślałam początkowo,że to plamienie przedmiesiączkowe(miesiaczkuje 2 lata),ale chyba jednak nie.W moczu gołym okiem nie dostrzegam krwi,tylko na bieliźnie.Jak śpię,to ani kropla nie leci.Nie bolą mnie nerki,ani brzuch,czuje się normalnie.Czy to moze być okres?Bo poprzedni zaczął mi sie 18-tego maja i trwał 6 dni.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się