Forum Regionalne Małopolskie Chrzanów
ZMIEŃ
      krzeszowice

krzeszowice

(5 wyników)
    • Właśnie się przeprowadziłem z Krakowa do Chrzanowa, jednak pracuję nadal w Krakowie. Czy wiecie, gdzie można zjechać z autostrady zaraz przed bramkami kasującymi, jadąc z Chrzanowa do Krakowa i vice versa, tak aby nie płacić wysokiego haraczu 6,50 zł. Wiem, że jest trasa przez Alwernię, ale strasznie mozolna... Dzięki i pozdrawiam! Wojtek
    • 1) jak najszybciej sie dostac 2) skad w krakowie/chrzanowie odjezdzaja/przyjezdzaja takie busy (kto zna jak najwiecje miejsc ja mieszkam na czyzynach) ? 3) jaka cena biletu ? 4) sa jakies okresowe bilety dla kogos kto by jezdzil tam - bo sie zastanawiam czy sie lapac w chrzanowie pracy.
    • Zapraszem do zwiedzenia dwóch zamków ziemi Chrzanowskiej Zamku Lipowiec w Wygiełzowie i Zamku Tenczyn w Rudnie
    • Bowiem, że był większy. W jego skład wchodziła m.in. gmina Krzeszowice. Czy ktoś może wie, jakie gminy wchodziły w skład tego powiatu przed reformą Gierka ?
    • Mam goraca prosbe do uprzejmych forumowiczow :musze sie dostac do szpitala w Chrzanowie na godz.8h.Nie moge znalezc busa , ktory bylby w Chrzanowie tuz przed 8h .Moze szukam nieudolnie.Czy ktos zechcialby mi pomoc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się