Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      libia

libia

(5 wyników)
    • Za Kaddafiego było to nie do pomyślenia. Tłum ostrzelał ambasadę rakietami za karę, za obrażanie islamu. A nie mówiłam. wiadomosci.onet.pl/swiat/libia-w-ataku-w-bengazi-zginal-ambasador-usa,1,5244251,wiadomosc.html
    • 1) "Narodowa Rada Tymczasowa planuje podporządkować obywateli kraju, prawu szariatu.": lubczasopismo.salon24.pl/otwieracz/post/339352,rewolucja-w-libii-wszyscy-zadowoleni-tymczasem-w-jej-cieniu 2) Human Rights pisze całkiem pozytywnie o "reżimie" Kadaffiego: www2.ohchr.org/english/bodies/hrcouncil/docs/16session/A-HRC-16-15.pdf
    • W ostatnich dwóch dniach rozmawiałam z conajmniej kilkoma, wykształconymi osobami na temat sytuacji w Libii. Kazdy miał cos do powiedzenia, ale tylko jeden z rozmówców wiedział gdzie to panstwo w ogóle się znajduje! A jak emamy z geografią? Nie oszukiwać! [sonda=Z jakimi państwami graniczy Libia?] [*]Nigrem, Czadem, Sudanem [*]Egiptem, Nigerią,Tunezją [*]Irakiem, Arabią Saudyjską, Egiptem [*]Egiptem, Somalią, Kenią [*]Egiptem, Maroko, Tunezją [/sonda]
    • czy wielcy tego świata wystraszyli się Kadaffiego?
    • Zadziwia mnie jedno - póki Kaddafi dostawał od swoich po tyłku cała reszta świata tylko sobie patrzyła.....Teraz jak zaczął odbijać kolejne punkty oporu nagle chcą wkroczyć do akcji...dobre serduszka psia mać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się