Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      likwidacja

likwidacja

(7 wyników)
    • W związku z likwidacją sklepu oferuję odzież używaną w bardzo niskiej cenie, 3 zł za kg. Jest to odzież w stanie bdb, również z nowa z metkami. Oferta jest grzecznościowa, w razie chęci zakupu proszę dzwonić na nr telefonu 790751154. Do sprzedania jest również wyposażenie sklepu. Polecam.
    • Witam jesli ktos likwiduje sklep i chciałby odsprzedac towar to ja chętnie kupie interesuje mnie tylko cream i 1 gat oraz nie dalej jak na odległosc dolnego śl. /
    • Witam likwidujesz sklep z odzieżą używaną a handlowałes dobrym towarem typu cream czy 1 gat odezwij sie ja chetnie odkupię od ciebie ten towar. Oferta obowiązuje tylko na terenie Dolnego Śląska
    • sprzedam około 6ton sortowanej odzieży z anglii i irlandii ,regały i inne wyposażenie.
    • Mam do zaoferowania extra odzież, która pochodzi z likwidacji mojego sklepu. Jestem z Wrocławia i niestety muszę zamknąć sklep z powodu polnego wyjazdu za granicę. Odzież którą posiadam pochodzi głównie z Anglii, Irlandii i jest troszkę Holandii. Jest to odzież na dość wysokim poziomie, gdyż sklepik był elegancki i moi klienci bardzo wymagający. Za kilogram płaciłam nawet 45zł wiec jest to naprawdę sporo. Worki są popakowane po 15kg i jest to mix(nie ma tam nic zimowego tylko lato i tro...
    • witam niestety muszę zamknać sklepik.sprzedam tpowar który mam na sklepie nie kupowałam niesortu. Towar tylko I gatunek i II. wszystko po atrakcyjnych cenach(kwestia dogadania sie) meble ,system rurowy równiez wchodza w grę oraz wieszaki. zainteresowani proszę o maila na adres zaneta73@o2.pl
    • Sprzedam odzież damską dziecięcą,torby ,buty.odzież z wieszaków od razu do dalszej sprzedaży! posiadam także system rurowy,stojaki obrotowe. Cena do negocjacji,ale napewno będzie bardzo niska!!! Posiadam odzież całoroczna. dużo odzieży dziecięcej! mój tel.608 808 973 jestem na etapie pakowania można podjechać i obejrzeć towar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się