liliowy

(4 wyniki)
  • SPOSOBAŁ MI SIĘ TEN TEKST! Kobiety Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w...
  • Jest już zarchiwizowany, ale mozna go znaleźć przez wyszukiwarkę. Niestety mój ciągle chory komp nie chce go otworzyć. A skąd mi sie wzięło na wspominki? Wlazłam w artykuł o "czerwonych kapeluszach": kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5155450.html Czerwony czy fioletowy.....co za różnica, ważne jest podejście do życia w naszym wieku.:))
  • Liliowy kapelusz Kiedy ma 5 lat: ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: ogląda się w lustrze i widzi się "z...
  • Ach te kobiety!!! ;) Kiedy ma 5 lat: Oglada sie w lustrze i widzi ksiezniczke. Kiedy ma 10 lat: Oglada sie w lustrze i widzi Kopciuszka. Kiedy ma 15 lat: Oglada sie w lustrze i widzi obrzydliwa siostre przyrodnia Kopciuszka: "Mamo, przeciez tak nie moge pojsc do szkoly!" Kiedy ma 20 lat: Oglada sie w lustrze i widzi sie "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, wlosy za bardzo krecone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogla...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się