Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      logowanie

logowanie

(21 wyników)
    • ..tak wiem, niby 40 minut i wylogowywowywuje ale mnie wywala co minutę!!! i gdy chce cos wpisać musze logować się 2 razy... i za każdym razem gdy chcę zobaczyć nowy wpis muszę ODŚWIEŻAĆ stronę... bez logowania- forum śmiga normalnie... O CO CHODZI?
    • Nowość:zaloguj się, aby pisać. - co za idiota to wprowadził na to forum, czemu ma to służyć? Kiedyś było prosto, szybko i dobrze, teraz za każdym razem jak chce się odpisać trzeba się logować. Po co? Kto jest za a kto przeciw, aby forum znowu było tak jak kiedyś (brak obowiązku logowania).
    • Czy to jest jakaś strategia, czy tylko próba wykazania sie tebe że coś działa na forum. Komu to jest potrzebne?
    • wklejam z Forum Ursynów bo jasio zaraz to wypie... W skrócie o układzie towarzyskim na FU, chamskiej moderacji, bezsensownych pomysłach w stylu obowiązkowego logownaia. Słowem o agonii fajnego forum • czy nie czas znieść przymusowe logowanie ? chram7 20.09.06, 22:01 + odpowiedz jak GW walczyła o autostrady na Ursynowie to na tym forum ustanowino cenzorów. Pierwszymi cenzorami zostali ludzie z siskomu. Nazwisk nie wspomnę, choć są gdzieś są w archiwa...
    • Dlaczego nie ma obowiazku logowania? zwlaszcza na forach miast wojewodzkich... czyz serwer agory jest za maly by pomiescic pare tysiecy uzytownikow? a moze jest inny problem? tylko sie nie tlumaczcie ze logowanie odstraszy uztkownikow, bo to nie ejst przekonywujacy argument
    • teraz zamiast pisac czas musze tracic na jakies glupie logowanie moze mi ktos wytlumaczyc po co? co to ma zmienic?
    • blikowanie go jest zgodne z prawem? Wiem o tym, bo nie mogę się zalogować ostatnim ryjem z cyfrą cztery z przodu. Pokazuje mi błędny nick lub hasło, a ja się tego zle wpisać, bo mam te dane w przeglądarce! To pytam jeszcze raz, choć już wiem, ze PiSi osiągnęli swoje i mnie zniszczyli z pomocą moderatora i, ze z Wami nie wygram, chyba, że w sądzie. Czy to majdrowanie przy czyimś haśle lub nicku jest zgodne z prawem?
    • Administracja przywlokla tutaj jakis dziwny watek, rodem z Forum Polonia, "Anglicy uczy Polakow higieny osobistej, oppelner_os". Widze tam od diabla i troche kopniakow - typowych dla mieszkancow GreenPoint - wymierzanych forumowiczom przez ludzi, ktorzy nie sa zalogowani. To co, administracjo, od dzisiaj nie musimy sie logowac na FS? Wspaniale. Mam nadzieje, ze zwrocisz nam zablokowane pseudonimy. A jak tego nie zrobicie, to bede Was uwazac za bande oportunistow, ktorzy przywlek...
    • a nie wysłać post w niebyt?
    • Mysle ze najwyzszy czas zeby forum Krakow odzyskalo Wolnosć - koniecznosc logowania sie na forum sprawiła ze forum Krakow praktycznie zamarło Forum Krakow powinno byc ogolno dostepne i kazda osoba zalogowana czy tez nie powinna miec prawo brac udzial w dyskusjach na forum Nalezy pamietac o osobach z calego swiata ktore na forum chca tylko zadac pytanie - oczywiscie zalozenie nicka to nie problem ale niech kazdy przypomni sobie ile razy gdzie nie wszedl tylko dlatego ze trzeba ...
    • z czymkolwiek lesławów maleszków jest zapewne więcej w polsce niz jeden "ketman" natomiast ja założywszy konto w gazecie pod loginem leslaw_maleszka nacieszyłem się nim ledwie godzinę mój post został wycięty a konto zlikwidowane miało to miejsce na forum łodz na którym od jakiegos czasu trwa mała wojna z nadgorliwymi adminami ale to tak na marginesie pozdrawiam
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=305&t=1143376097107 To forum (Sluzba Zdrowia) praktycznie nie jest(!) moderowane.Poziom merytoryczny forum (drastycznie spada.Juz nie chodzi nawet o spamerow,ale rozzuchwalonych brakiem moderacji niektorych uzytkownikow. Obelgi i wyzwiska naleza tam do stalego repertuaru srodkow wyrazu forumowiczow.Uniemozliwia to praktycznie funkcjonowanie tego forum. Nie podaje konkretnych nickow-informacje do sprawdzenia na ww.forum. Czy mozna wprowadzic logowa...
    • ...po co te cyrki z glosowaniem (na forach moda i uroda ostatnio) nad obowiazkowym logowaniem, skoro wielokrotnie pisaliscie, ze docelowo na wszystkich forach portalu wprowadzicie obowiazkowe logowanie?
    • dlaczego liczycie glosy tylko zalogowanych uzytkownikow? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=28111085&s=0 osoby nie logujace sie i nie chcace sie logowac nie maja szansy na wyraznie swojej opinii
    • Wtedy miała miejsce dyskusja na FoM forum.gazeta.pl/forum/w,654,116150878,116150878,Czy_ktos_w_koncu_mi_wyjasni_.html w sprawie zbanowania cafem. Szczegóły na Forum Kobieta forum.gazeta.pl/forum/w,16,116128292,,szanowna_dyrekcjo_FK_.html?s=0 Brały w tym udział - sama cafem i dwie jej koleżanki, logujące się na nicki cafem5, cafem9 i jeszcze inne liczby. Używały takich loginów, żeby podkreślić, że chodzi o sprawę ich koleżanki, w czasie, gdy ona sama nie może się bronić z powodu bana. T...
    • Zablokowane zostało moje konto z pocztą jochnny_walker3 ? Proszę przytoczyć jeden mój post,który łamał regulamin?
    • Mniej wiecej dobe temu ktos ukradl moj pseudonim na forum Polonia. Balmy, moderator tego forum, pozostaje obecny: wycina moja podszywke kiedy ta podszywka uzywa niecenzuralnych slow, wrzucil moj watek na "wystawke" i wyrzucil go stamtad kiedy podszywka sie odezwala. W miedzyczasie, Balmy obiecal mi, ze kradzieze pseudonimow nie sa mozliwe kiedy forumowicze moga udowodnic, ze taka kradziez zdarzyla sie. Od mniej wiecej dziesieciu godzin informuje Balmy, ze moj pseudonim zostal ukra...
    • czy na forum swiat mozna znowu pisac bez logowania sie? jak np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54682797&a=54682797
    • ciekawa jestem co w zapytaniu ponizej jest niezgodnego z netykieta ze watek non stop jest przenoszony na osla ławkę ? "Szanowni mieszkancy Krakowa oraz osoby odwiedzajace to forum czy nie uwazacie ze moze czas najwyzszy zeby forum Krakow bylo forum bez logowania jest to uciazliwe szczegolnie dla osob ktore nie sa zarejestrowane a chcialyby uzyskac czesto jakas pomoc czy porade Mysle ze rowniez brak logowania sprawi ze forum bedzie moglo ponownie odzyc i byc forum na ktorym b...
    • (...) "Forum (mowa o tzw."forum Kraj", ale podobna sytuacja jest i na innych forach tzw."logowanych" - dop.moj) zeszlo na psy i przestalo spelniac role miejsca gdzie sie dyskutuje, a zaczelo sluzyc glupawym moderatorom adminom za prywatny folwark, gdzie Bog jeden wie jakimi zasadami i kryteriami kieruje sie taka "giwi", czy jej rownie glupawy (chyba) przelozony "tebe" (czy jak mu tam..) - et consortes z tej kompaniji "umnych" adminow, przy wycinaniu i kasowaniu watkow i wypowiedz...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się