Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      logowanie

logowanie

(217 wyników)
    • Dlaczego ptaszek do zapamiętania logowaniu jest obecny tylko w niektórych sytuacjach? Np nie ma go przy logowaniu wprost ze strony jakiegoś forum, a pojawia się przy logowaniu wymuszonym próbą napisania odpowiedzi na forum wymagającym zalogowania by odpowiedzić? Ptaszek powinien być dostępny przy każdym logowaniu!
    • Szlag mnie trafia jak muszę się co chwilę logować, raz muszę się logować, raz wystarczy podać nicka. Straszny bałagan macie! Tak trudno zrobić porządnie logowanie? jedną sesję na wszystkie subdomeny *.gazeta.pl, rozumiem, że macie tez inne domeny główne co komplikuje proces zachowania sesji ale to tez da się zrobić w końcu wszędzie jest ten sam login i hasło.
    • Takie pytanie mam: zalogowałem się kontem portalowym, jak widać. Chcę skomentować artykuł na wiadomosci.gazeta.pl, ale uparcie mi mówi "zaloguj się kontem gazeta.pl", nawet dla pewności otwarłem sobie nową kartę z artykułem już po zalogowaniu. Bug to czy ficzer?
    • Możecie mi wytłumaczyc, po co mam się logować przed napisaniem każdego posta???? pewnie nie zrozumiecie więc napiszę jaśniej: piszę post - loguję się. piszę drugi post pod tym samym artykułem, od razu - trzeba się zalogować. Nie sądzicie, że to trochę przesada?
    • Dlaczego na forach prywatnych mogą pisać tylo zalogowani uzytkownicy, a założyciel forum nie ma na to żadnego wpływu? Było sobie pewne forum, gdzie Pan Moderator wycinał posty na lewo i prawo. Protestowałem u administracji - zignorowano mnie. Za to usłyszałem, że jak mi się coś nie podoba, to mogę sobie założyć forum prywatne. No to założyłem forum prywatne i całkiem nienajgorzej się to forum rozwija. Ale mam pytanie- czemu na forach "oficjalnych" mogą pisać również niezalogowani użytko...
    • Czasami zdarzają się problemy z zalogowaniem i co wtedy? Jedyną możliwością zgłoszenia problemu z działaniem konta było to forum.
    • i na forum moderacja
    • W Regulaminie forum pisze: "Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci Internet" Ale są fora na ktorych niezarejestrowany uczestnik nie może brać udziału w dyskusjach Dlaczego? Czym jest uzasadniony wymóg logowania na tych forach? Czy może być tak ,żeby wszystkie fora były otwarte tzn bez logowania?? Pozdr:))
    • Kto i na jakich zasadach decyduje o tym czy na danym forum istnieje obowiązek logowania?(nie piszę o forach prywatnych) 23.
    • Dlaczgo jest tak, że raz chcąc założyć wątek nie trzeba się logować, a czasem trzeba? Od czego to zależy? Wybaczcie jeśli się powtarzam.
    • w ten sposób unikniemy nielogowańców, które kłapią dziobami, bo boją się pod nickiem.
    • dlaczego są fora, na których nie ma obowiązku logowania się?
    • Na czym polega logowanie wykorzystujące "bezpieczne połączenie" ? Czy jest to połączenie po SSL ? Gdzie można obejrzeć certyfikat bezpieczeństwa ?
    • Logowałam się dzisiaj jakieś 10 razy w odstępie 12-15 minut. Chciałabym się dowiedzieć jednak, jakie są normy ustalone przez Administrację. Dziękuję.
    • Od niedawna na forum "Łódź" obowiązkowe jest logowanie. Dlaczego obowiązek ten nie dotyczy podforum sportowego? Przecież tam nie ma żadnych merytorycznych dyskusji - od dawna praktycznie każdy wątek to w większości lub w całości wzajemne przekrzykiwanie się kto jest pany, kto rządzi, kto jest żydem, kto jest bydło, kto kretyn, wieśniak itp. Pseudointernauci zdają się nawet nie zwracać uwagi na treść artykułów, które "komentują" - po prostu piszą ciągle to samo, tylko od czasu do czasu p...
    • Dlaczego nie można się dziś zalogować na żadne konto????????
    • Jak w temacie -- kiedy nareszcie zostanie wprowadzone przymusowe logowanei na forach tematycznych? Obiecywane było już wieki temu i żadnych postępów nie widać. Tylko coraz więcej anonimowego buractwa zaśmieca fora... Na dodatek większość zgłoszeń postów do wyciecia jest ignorowane -- dlaczego?
    • Skoro już tak bardzo chcecie,żeby logowanie było obowiązkowe, proponuję na każdym forum ustanowić jakiś "dyżurny login" wspólny dla wszstkich,którzy chcieli by z niego skorzystać i na górze forum zrobić linka z tym dyzurnym loginem.
    • Czy jest możliwość aby nie było takiej konieczności? Mam forum i nie zależy mi aby pisali na nim tylko ci co się logują w gazeta.pl
    • wlaze na moje forum erec, loguje sie - wszystko gra ladnie... ide sprawdzic do wrogiej konkurencji - wszystko gra.... ide na moderacje - jestem ciagle jeszcze zalogowana.... ide na forum ukryte number one - no problem, ide na ukryte number two - jest problem, musze sie zalogowac, bo nie wiadmo dlaczego mnie wylogowalo.... tak to leci od chwili rewolucyjnej... teraz sie pobawilam: jak mnie wylogowalo, to zamiast wejsc ponownie na to ukryte przez klikniecie w ulubionych i sie zame...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się