Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      lokalu

lokalu

(8 wyników)
    • Wczoraj znalazłam świeżutkie ogłoszenie lokalu handlowego ok 80 m 2,500 zł czy myślicie ze wyrobie z kasą na taniej odzieży?? Dodam ze lokal jest tuż obok dworca PKS gdzie kręci się mnóstwo mnóstwo ludzi i młodzieży oczywiście a sam lokal jest na piętrze na dole znajduje się biedronka. Mam zamiar dać sam bardzo dobry towar kupuje po 37zł/kg crem damski i dziecinne .Proszę o opinie czy myślicie brać czy jak?? proszę o pomoc osoby doświadczone;))) HELP!!!
    • Witam Potzrebuje jakiejs zyczliwej osoby ktora napisze mi maly kosztorys co potzreba do otwarcia w lokalu 50m2, tzn. chodzi o kg odziezy, wieszaki, itp z cenami.taki maly wstepny kosztorys. bardzo dziekuje
    • Szukam w Warszawie lokalu na sklep z ciuszkami. Maksymalnie 30 m.
    • Jeżeli masz już dosyć prowadzenia sklepu, wygrałeś w lotto lub z innej przyczyny chciałbyś odstąpić swój sklep, skontaktuj się z nami. Szukamy lokali we Wrocławiu + okolice, Warszawa + okolice, Koszalin + okolice. Oferty proszę przesyłać na majla gazetowego.
    • wiem,że każdy gra na swoje konto ale moze jednak to nie tajemnica.jaki jest koszt wyposażenia lokalu ok 30-50m już w całość czyli meble plus towar?chodzi mi o warszawę
    • Intersuje mnie kwestia , która nie była na tym forum poruszana ,a jest nieco delikatna czyli utargi w miarę funkcjonujacego sklepu z odzieżą uzywaną. Zapraszam oczywiście anonimowo do przdstawienia swoich doswiadczeń na tym polu. Czy mógłby ktoś napisać jak powinno szablonowo wygladać utargi w takim sklepie aby wszystko się zazębiało.Co tydzień dostawa,sklep 110m2,towar skandynawia.Dzień dostawy?,2 dzień,3 dzień, 4 dzień itd.
    • sklep w centrum w-wy 44m,odzież angielska.tel.504-190-007
    • Jak się do tego zabrać.Jak kalkulować opłacalność takiej inwestycji.Jaka ilość towaru musi iść do kosza.Jaki towar się opłaca najbardziej sort,nisort, z wieszaka ???? i w jakich cenach.Sklep będzie w Warszawie.Na jakiego klienta się nastawiać- dzieci,młodzież starsi,czy wszyscy? Niech ktoś do mnie napisze.:)A może ktoś szuka wspólniczki.Co dwie głowy to nie jedna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się