mac

(3 wyniki)
  • Aloha, zrobilem niedawno fleszowa kopie pewnej skromnej aplikacji (js w oryginale). Szybko i na temat, ale jeden z tworcow strony napisal do mnie, ze flesz nie dziala pod Makiem. Koles opisal mi, ze najpierw flesz w ogole sie nie pojawia, po kliknieciu jakiegokolwiek linku i wejsciu 'glebiej' w strone, a nastepnie po powrocie na strone glowna - wszystko jest ok. Ponadto napisal, ze ruszajac myszka ponad dwoma guzikami uzytymi we filmiku 'cos sie dzieje'. Nie mam Maka, i nie ...
  • Proponuje zrobic liste najlepszych programow, jezykow, komputerow oraz progr. graficznych do tworzenia (technicznie i wizualnie) stron WWW. Mamy w zanadrzu np. Grafika - Photoshop, Freehand, Corel Komputer - Apple Mac komputer (jak oceniacie PC jako narzedzie Webdesignera (mastera) Programy do WWW - Dreamwave, Pajaczek (nie wiem czy tu nie pomieszlam programu z jezykiem) Jezyki - HTML, DHTML, Flash, PHP, Java (skrypt)
  • NVU(8)

Czy ktos korzysta programu NVU? Polecono mi go jako darmowa alternatywe dla Dreamweavera. Jesli ktos pracuje na tym programie - jakie sa jego slabe (jesli sa) strony? Dzieki za wszelkie informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się