Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www

27.11.18, 09:52
Posiadam niewielką firmę. Mam stronkę ale ona jest mało czytelna. Może mi ktoś polecić jakąś firmę gdzie mogłabym ją poprawić lub założyć całkiem nową. No wiadomo nie za żadne wielkie pieniądze. Słyszałam o firmie e-hermer.pl powiedzcie mi czy robił ktoś już u nich swoją stronę? szukam kogoś zaufanego.
Obserwuj wątek
    • domi345 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 27.11.18, 15:37
      odbudowa starej strony internetowej lub założenie nowej najlepiej zlecić profesjonalnej agencji interaktywnej. Znajomi zakładali stronę korzystając z usług agencji SOLV i są bardzo zadowoleni link do ich strony: www.solv.pl/uslugi
    • ygoor Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 30.11.18, 14:55
      Witaj Malwino :)

Od lat tworzę strony internetowe. Napisz do mnie na maila: igor.smielowski@gmail.com a podeślę Tobie moje portfolio i bezpłatnie doradzę Ci jak można ulepszyć Twoją stronę.

Pozdrawiam Igor.
    • svenebanan Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 02.12.18, 23:00
      Cześć. Podeślij link do WWW, stoi na jakimś CMS? Napisz też co trzeba zrobić. Możesz napisać też do tej agencji www.adnestry.pl
    • darek9124 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 03.12.18, 16:09
      Jeżeli szukasz kogoś zaufanego to polecam Solveit z Olsztyna www.solveit.pl/ chłopaki robią naprawdę dobrą robotę, zapoznaj się z portfolio i sama oceń. Osobiście odradzam korzystanie z tanich rozwiązań, są dobre na krótką metę.
    • malwinagraczyk Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 07.12.18, 13:03
      Z zaufanych firm gdzie tanio i szybko dostaniesz nową stronę to mogę osobiście polecić Nastartup.pl sprawdź sobie ich koniecznie :)
    • pawelolczyk3223 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 23.05.19, 20:40
      Moim zdaniem jak chcesz stworzyć stronę za dobre pieniądze to odwiedź - Tworzenie stron internetowych w niskich cenach. Naprawdę mają mega niskie ceny za strony i masz dostęp do panelu możesz dodawać nowe podstrony , hosting fajnie szybko działa.
    • itpstudio Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 27.01.20, 11:08
      Działamy od 2000 roku więc doskonale zdajemy sobie sprawę z różnorodności ofert i rozpiętości cen. Do dyspozycji są bardzo fajne opcje, w których otrzymujemy w wygodnym abonamencie rocznym rzędu 290 zł netto do dyspozycji cały komplet: domenę, hosting, stronę www. Opcje na własność oparte na gotowych układach: itpstudio.pl/uklady/ można uzyskać w cenie 790 zł netto. Strony szyte na miarę powstają od 1990 zł netto. Zachęcamy też do lektury – jak wybrać dobrego wykonawcę strony www: itpstudio.pl/jak-wybrac-dobra-firme-do-stworzenia-strony-www.html oraz cech dobrej witryny: itpstudio.pl/jak-wybrac-dobra-firme-do-stworzenia-strony-www.html
    • igor.bokun Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 21.12.20, 17:37
      Polecam najszybsza.pl - otrzymasz w pakiecie wszystko co potrzebne, by w jedno popołudnie zbudować własną stronę internetową: intuicyjny kreator, ładne szablony, rejestrację własnej domeny .PL oraz hosting. Do 27 grudnia obowiązuje Promocja Gwiazdkowa z 40% rabatem!
    • eldo1323 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 22.12.20, 08:04
      Zobacz na stronie www.m-smart.pl. Mega dobre ceny stron internetowych oraz super jakość. Mają też w asortymencie reklamy stron więc nawet ci ją wypromują
    • pucio007 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 29.01.21, 11:27
      Polecam www.pepeart.pl/
      Profesjonalnie, szybko i dobrych cenach
    • franciszekszy Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 10.08.21, 09:57
      Witaj, grunt to dobra strona, dopasowana do urządzeń mobilnych. Polecam ci najpierw przeczytać ten artykuł: akademiafirmy.pl/strona-internetowa-uslug/
      a dopiero później szukać kogoś do wykonania strony, żebyś mniej więcej wiedziała co chcesz na swojej stronie :)
      Pozdrawiam:)
    • michalwalczak901 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 14.04.22, 13:17
      Ja polecam www.inbmarketing.pl :)
    • michalwalczak901 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 14.04.22, 13:17
      Ja polecam inbmarketing.pl :)
    • oliwia30 Re: Gdzie najlepiej założyć swoją stronę www 20.07.22, 12:59
      Hej ! Warto sprawdzić agencję marketingową E-Prom :)
      Tworzenie stron WWW i nie tylko :)
      Tu link: e-prom.com.pl/tworzenie-stron-www/

Spytaj o wycenę, ja jestem zadowolona :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka