Dodaj do ulubionych

Solidny i tani wykonawca strony internetowej ????

19.10.17, 14:59
Potrzebuje solidnego wi taniego wykonawcy strony internetowej - to ma być strona firmy budowlanej, czytałem dużo pozytywnych opinii o firmie AW PROJEKT awprojekt-art.pl
Co myślicie?
Obserwuj wątek
    • marcous_82 Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 19.10.17, 15:01
      albo mają też drugą stronę z ofertą One Page.... nie do końca się w tym orientuję awprojekt-web.pl
    • kris_ju Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 25.10.17, 20:53
      potwierdzam również bardzo dobra firma. Mnie pozycjonują 2 serwisy i efekty widzę po 2 miesiącu. Nie wiem czy mogę powiedzieć że tanio ale na pewno profesjonalnie. Ceny raczej średnie, jeśli ktoś szuka cen po studencku to na pewno nie w agencji interaktywnej. Ale uważam że ceny bardzo przystępne w stosunku do jakości i to moją opinia.
      zdecydowanie polecam AW PROJEKT awprojekt-art.pl
    • nowopoznanie Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 01.12.17, 09:28
      słyszałam też dobre opinie o Hokito hokito.pl/
    • karikana12 Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 03.02.18, 23:55
      Polecam firmę Astrabit - astrabit.com :) Robili mi sklep internetowy i współpraca przebiegła super :)
    • monika_755 Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 06.02.18, 15:44
      Jeśli chodzi o projektowanie stron internetowych, firma której powierzyłam moją stronkę to Hokito hokito.pl/. Byłam bardzo zadowolona.
    • smartantoni Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 02.03.18, 11:45
      Wiecie co, kiedyś współpracowałem z taką firmą vstorm.pl i w sumie bardzo fajną zrobili mi stronę cateringową, będąc w Warszawie zamówiłem stronę, ze względu na atrakcyjną ofertę, we Wrocławiu, zrobili mi indywidualny projekt graficzny, poprawili logo za darmo i od zera zbudowali stronę z płatnością online. Zdecydowanie polecam Agencję Interaktywną vStorm.

• smartantoni Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 02.03.18, 11:54
      Wiecie co, kiedyś współpracowałem z taką firmą vstorm.pl/ w sumie bardzo fajną zrobili mi stronę cateringową, będąc w Warszawie zamówiłem stronę, ze względu na atrakcyjną ofertę, we Wrocławiu, zrobili mi indywidualny projekt graficzny, poprawili logo za darmo i od zera zbudowali stronę z płatnością online. Zdecydowanie polecam Agencję Interaktywną vStorm.
    • metjuuuu Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 06.03.18, 15:52
      Jeżeli szukasz solidnej i niedrogiej firmy, która stworzy Ci profesjonalną stronkę to polecam agencję interaktywną Networkway. Chłopaki posiadają duże doświadczenie w tworzeniu stron i potrafią naprawdę dobrze doradzić jakich rozwiązań użyć na stronce. Polecam www.networkway.pl
    • natka-kowalska Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 27.03.18, 10:24
      Witam , zachecam do kontaktu z firma , która zakłada strony internetowe, sklepy, oraz aplikacje, polecam serdecznie !
      Firma jest godna polecenia
      addsite.com.pl/zakres-uslug/#budowastron
    • kowalskiwww Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 07.04.18, 14:50
      Witam, nie wiem czy poszukiwania wykonawcy zakończyły się już czy nadal trwają - tak czy inaczej jeżeli ktoś szuka webmastera to zapraszam do skorzystania z moich usług. Tworzę strony zarówno statyczne jak i z systemem zarządzania treścią WordPress, na szablonach lub w oparciu o autorskie projekty. Więcej informacji w tym cennik na mojej stronie kowalskiwww.pl
    • marek2402 Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 13.04.18, 08:14
      Bardzo ciężko znaleźć solidnego i taniego wykonawce stron www. Nad stworzeniem porządnej strony internetowej musi czuwać więcej osób. Grafik UX, programista, tester.. Polecam poczytać co wpływa na koszty witryny internetowej. >> strony-internetowe.biz.pl/co-wplywa-na-koszt-witryny-internetowej/
    • tomaszgwozdz Re: Solidny i tani wykonawca strony internetowej 23.09.20, 19:46
      myślę że jakość to portfolio, zobacz tutaj : hauerpower.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka