maili

(7 wyników)
  • Zauważyłam na Allegro kilku sprzedawców ciuszków np: nowych dla dzieci H&M lub NEZT i mają tych ciuszków sporo. Ciuszki są bez metek. Wywnioskowałam, że to outlet. Może mi ktoś powiedzieć skąd taki outlet mogę kupić? Tych na Allegro nie zapytam bo i tak nie powiedzą. Czy to muszę trafić do producenta czy porozmawiać z sklepie H&M czy NEXT. Jestem w tym temacie zielona i proszę Was o pomoc. Z góry dziękuje moni998@interia.pl
  • Czy ta hurtownia ma dobry towar na ich stronie pisze że mają końcówki kolekcji 2006 i aktualną kolekcję czy to prawda??? Co uważacie o ich asortymencie?I jeszcze jedno czy wiecie może czy w tej chwili mają dostępną odzież dziecięcą?
  • Długo oczekiwana dostawa door tu door :Krecik,w rewelacyjnej cenie z Manchesteru. TIR w środę 10.11.2010r.godz.9:00. Zapraszamy!! www.emgo-siedlce.pl
  • allegro(4)

pozdrawiam wszystkich :) może ktoś podpowie czy zakupy na allegro towaru do handlu mają sens? nie siedze długo w tym biznesie ale ceny i fotki towarów są czasami imponujące, i tu zaczynam podejrzewac że to czesto może byc "pic na wode " , może podzieli sie ktos własnymi doswiadczeniami?
  • ludzie czemu nie potraficie pomóc drugiej osobie chodzi tylko o życzliwośc, ja juz napisałam chyba z dwa wątki z prośba o pomoc i nic zupełna cisza. gdybyśmy zaczeli wymieniać sie poglądami o hurtowniach uniknęlibyśmy wpadek ale coż ja moge powiedzieć ze jestem z łódzkiego i do tej pory zoopatrywałam się w mak polu z Łodzi ale przestali bawić się w sorty iniestety koniec wspólpraca sie urwała a mieli niezły towar teraz mają tylko niesort ale nie ryzykowałam bo mają swoje sklepy....
  • Mam zamiar pierwszy raz złożyć zamówienie drogą wysyłkową. Zawsze jeździłam po odbiór osobiście. Czy ktoś u nich brał i jest zadowolony? www.eurozen.pl
  • Kto zna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się