maili

(4 wyniki)
  • Czy warto w nie inwestować, jesli nie ma sie pojęcia o rynku? ostatnio odwiedził nas pracownik Aegona i zachęcał do założenia polisy, po przeczytaniu komentarzy na forum, negatywnych i poztywnych opini mam prawdziwy mętlik w głowie......mam wrazenie, ze jest to dobre dla tych, którzy mają jakies pojęcie o ekonomii, o giełdzie......... proszę o wypowiedzi zarówno tych, którzy stracili jak i zarobili na tej inwestycji........
  • Witam, Mam do zainwestowania 50 tys. zł na okres jakiś 5-6 lat. Nie jestem zbyt wielkim ryzykantem. Poszłam do Open Finance żeby doradca podał mi jakąś propozycję inwestycyjną Bardzo młody aczkolwiek bardzo miły pan polecił mi zróżnicowanie mojego portfela poprzez zakup dwóch produktów - wpłatę 30 tys. na lokatę luksusową Noble Bank na 4 lata zaś 20 tyś miałabym przeznaczyć na fundusz parasolowy Lokata Skandia. Jako, że jestem całkowitym laikiem jeśli chodzi o inwestowanie, więc pomyś...
  • za mało żeby kupic mieszkanie i zarabiac na wynajmie, co do giełdy to nie posiadam jeszcze takiej wiedzy, łatwo wtopić, pozostały mi fundusze? jak oceniacie przyszłość funduszy akcji na najbliższy rok? warto w to wejść?
  • Bardzo mnie korci inwestycja w ten fundusz,ale i mam dużą obawę o wynik.Duże wahania dzienne to chyba nie dla mnie ,ale chciwość wielka. Może ktoś mnie ostudzić? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się