malina

(4 wyniki)
  • Drogie kobiety, Czy slyszalyscie o tym, ze picie herbaty z kwiatu maliny dobrze wplywa na kondycje macicy w ciazy i powoduje, ze po porodzie macica szbko wraca na swoja wlasciwa pozycje??? Cekam na odpowiedzi. Pozdrawiam .
  • Jestem w 18 tygodniu ciąży i od wczoraj lekko przeziębiona. Pierwsze za co chwyciłam to sok malinowy i herbata malinowa. Na co moja koleżanka (młoda mama) zareagowała nerwowo informując mnie, że maliny działają poronnie. Przyznam się, że nigdzie wcześniej nie przeczytałam ani nie usłyszałam o takim działaniu malin... Jak to więc jest z wpływem malin na ciąże... Proszę o odpowiedź.
  • Czy to prawda że ruta może doprowadzić do poronienia...?? Jakie dawki są bezpieczne aby nie doszlo do poronienia i na który miesiąc przy jej piciu nalezy uwważać lub wogóle jej nie pić? Na jakie zioła należy jeszcze uważać w 2-3 miesiącu ciąży??
  • Jestem w bardzo wczesnej ciązy. Właśnie potwierdził to test. Niestety jednocześnie jestem przeziębiona, ostry kaszel, temperatura 37.2 i katar. Co najgorsze - muszę jeździć do pracy, stać na przystankach i pracować zamiast leżeć. Jestem załamana, że to zaszkodzi. Nie mogę barać żadnych leków, choć podobno (?) w tak wczesnym stadium nie ma jeszcze pępowiny, dlatego jest mniejsze zagrożenie. Co mam teraz robić? Czy ktoraś z was była w podobnej sytuacji? Jak sobie poradzić? Błagam,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się