mastektomia

(4 wyniki)
  • Może któraś z was spotkała sie z podobnym przypadkiem i poradzi co można zrobić, jak długo może trwać taka sytuacja: Mama (60l) jest miesiąc po mastektomii. Na razie brak leczenia raka - czekaaaaamy na wyniki. Wszystko było pięknie ładnie, do momentu usunięcia drenu z rany pooperacyjnej. Od tamtej pory w miejscu po usuniętej piersi gromadzi się non stop płyn, który lekarz odciąga raz w tygodniu. Po kilku godzinach od zabiegu mama znowu ma twardą bułę w okolicy usuniętej piersi i pod pachą....
  • szukam kontaktu z mloda amazonka, ktora urodzila dziecko. interesuje mnie rowniez kontakt z mlodymi kobietami po amputacji piersi.mam 25 lat
  • witam, to mój debiut na formum witam serdecznie. i jest od razu pytanie. gdzie na nfz wykonuje sie w cywilizowany sposób tego typu rekonstrukcje. może ktoś z was ma informacje na ten temat.mam kolezanke i ostatnio zaczyna sie zastanawiac co dalej. bede zoobowiazana. antenka 68
  • jestem 5 lat po amputacji piersi przez caly ten czas przyjmuje tamoxifen od jakiegos czasu mam problemy ze wspolrzyciem odczowam niesamowity bol i pieczenie taki stan utrzymuje sie kilka dni po stosunku dlatego unikam zblirzen czy to jest stan normalny czy sa kobiety z taka sama przypadloscia
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się