Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      mastektomia

mastektomia

(4 wyniki)
    • Witam Moja mama jest po mastektomii i ok 4 lata temu zakonczyla chemio i radioterapie .Pare miesiecy temu bardzo spuchla jej cala prawa noga i wezly chlonne przy tej nodze.Lekarze od czerwca probuja zdiagnozowac przyczyne.Biopsja pokazala tylko stan zapalny w wezlach ale antybiotyki i inne leki przeciwzapalne na to nie pomagaja.Mama zostala juz zbadana pod katem ginekologicznym,onkologicznym i urologicznym i lekarze nie znalezli zadnych nieprawidlowosci.Na oddziale urologicznym powied...
    • Witam Mam pytanie odnosnie mastektomii. Moja mama w piatek bedzie miała operacje. Chciałam sie dowiedzieć jak długo trwa taka operacja, jak szybko dochodzi sie do siebie, kiedy można najwcześniej odwiedzić mame w szpitalu? bardzo prosze o odpowiedź.
    • witam(4)

:) od czego tu zaczać... moze najpierw się przywitam mam na imię Asia... i piszę tu gdyż moja mama jest po mastektomii (lipiec)... z tego co się orientuje to miała 7 wezłów przerzutowych... aktualnie czeka na ostanią ostrą chemię w szpitalu w szczecinie... dobrze ze to juz ostania bo przerabiała już zastrzyki na szpik kostny.... zaraz po niej zaczyna naświetlanie... najgorsze, że ja mieszkam w warszawie ona pod szczeciniem... nawet nie moge jej przytulic... ale juz nie dlugo swieta.......
    • Dziewczyny. Mam pytanie. Moja mama na dniach bedzie miała operację - wyciecie calej piersi. (rak złolsiwy) Przed tym nie pdoawano jej żadnej chemi - wezły chłonne nie sa zajete chorobą. Po jakim czasie pdoana zostanie chemia?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się