mistrzostwa

(14 wyniki)
  • Widziałem dzisiaj płachtę(baner) wyborczą rozwieszoną na skrzyzowaniu Iłżecka/Waryńskiego z napisem Cały Ostrowiec głosuje na Ingę. Osiągnęła mistrzostwo, bo 1. Wmówiła wszystkim ,że na nią głosują 2. Uniwersalnośc banera nie ma jakie to wybory, nie ma gdzie jest wszechstronny 3. Koszty nie trzeba produkować kolejnych na wybory bo juz jest ten 4. Powinna opatentować tę ideę
  • Już niedługo, za nieco ponad dwa tygodnie! Czy MOSiR tudzież miasto przygotowało na te mistrzostwa imprezy towarzyszące, czy robi coś aby przyciągnąć widza, zainteresować? Nie zawuważyłem żadnej kampanii informacyjnej, ja staram sie przypominać na tym forum, może Miasto liczy na promocję ze strony mediów i myśli ze to załatwi sprawę?
  • Mistrzostwa świata juniorów na ostrowieckiej pływalni Już od początku tygodnia do Ostrowca Świętokrzyskiego z całego świata zjeżdżają ekipy na Mistrzostwa Świata Juniorów w Pływaniu w Płetwach. Zmagania rozpoczną się w najbliższą niedzielę na miejscowej pływalni "Rawszczyzna" i będą trwały przez cały przyszły tydzień. Jako pierwsi przybyli reprezentanci naszego kraju, między innymi Wojciech Majewski, który przed dwoma laty w mistrzostwach świata uplasował się na piątym mie...
  • To temat chyba daleki na przyszłość, ale kto wie, może władze UEFY zgodzą sie na "egzotykę".. Wiadomo, chciałbym żeby to było możliwe, może się coś ruszy ze stadionami w Polsce, w końcu jesteśmy w Europie. Może by tak rozbudować stadion KSZO do 50. tys. ,powstaje stadion w Kielcach, ma powstać w Warszawie Stadion Narodowy...więc możliwe. Ale reszta, baza noclegowa, dojazdy to już pozostawia wiele wiele do życzenia. sport.onet.pl/1043726,wiadomosci.html
  • Ja się na piłce nie znam ale wiem, że kilku Ostrowiaków najprawdopodobniej zagra w reprezentacji na mistrzostwach. Jop, Kosowski, czy ktoś jeszcze??
  • Wiem, czepiam się, ale jestem przewrażliwiony na tym punkcie: www.um.ostrowiec.pl/index.php?zx=zdjecia/20080918sprzatanie_swiata&z=Sprz%B9tanie%20%9Cwiata%202008typ=obiektyw Może ktoś w UM zwróci wreszcie uwagę na średnio dobrą jakość zdjęć z imprez i uroczystości zamieszczanych na stronie, inni mogą to oglądać i oceniać. Mi się nóż w kieszeni otwiera jak patrzę czasami na zdjęcia. Czy wszystko w naszym mieście musi być bylejakie?
  • Ja znawca piłki noznej nie jestem, ale jakie jest wasze zdanie: jaka grupa dla Polski byłaby najlepsza. Z kim powinniśmy zagrać, żeby przejść dalej?
  • Pytam przez ciekawość. Bo bilety w dziwny sposób rozeszły się dla wybranych:) Dizz81 miał jechać, ale...:)
  • Donata Kiliańska wywalczyła srebro w Szczecinie!!! Brawo KSZO - brawo Donata! - Brawo Trenerzy!!!
  • No cóż, przykro i to pisać, ale Niemcy są dziś niestety lepsi.Wielka szkoda.Tak bardzo mocno wierzyliśmy...
  • TO JEST ŻENUJĄCE,FINAŁ ME,ROSJA PROWADZI Z HISZPANIA W SETACH 2:1, TRANSMISJA W 1 I TVP SPORT,ZACZYNA SIE 4 SET I CO? NA JEDYNCE DAJĄ TELEEKSPES A DOKOŃCZENIE TRANSMISJI W SPORT! ŻENADA! ALE TO NIE KONIEC,MECZ DRUGIEJ LIGI NA REGIONACH, PO PIERWSZEJ POŁOWIE DAJĄ NAGLE KONWENCJĘ PIS- BRAK SLOW
  • W związku z mistrzostwami swiata juniorów w pływaniu w płetwach koncert i cała wystrzałowa otoczka bedzie.
  • "MP: Triumf Otylii Jędrzejczak Otylia Jędrzejczak (AZS AWF Warszawa) wygrała, w czasie 2.08,63, finałowy wyścig na 200 m stylem motylkowym w pierwszym dniu odbywających się w Ostrowcu Św. mistrzostw Polski w pływaniu. Na tym tym samym dystansie pierwszy wśród pływaków był Paweł Korzeniowski (AZS AWF Warszawa) w czasie 1.55,78. Oboje uzyskali minima na mistrzostwa Europy. W pierwszym dniu mistrzostw minima uprawniające do startu w tegorocznych mistrzostw Europy uzyskało indywi...
  • ale tylko od szkoły!! a czemu nie od pracy? Tylko ticzery będą mieli wolne! "Super Express": W związku z pielgrzymką papieża Benedykta XVI do Polski, piątek 26 maja będzie dniem wolnym od nauki - dowiedziała się gazeta. Taką decyzję podejmie dzisiaj Rada Ministrów. Rządowy plan potwierdził w rozmowie z dziennikiem premier Kazimierz Marcinkiewicz: "Będzie w tej sprawie rozporządzenie ministra edukacji narodowej" - ujawnia szef rządu. Wolne obowiązywać będzie wszystkich uczniów w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się