Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      mistrzostwa

mistrzostwa

(17 wyników)
    • Jak wyżej, czy można to gdzieś jeszcze obejrzeć?:D proszę o konkretne linki, chodzi mi o nagranie z dnia 23 sierpnia, dziekuję i pozdrawiam :)
    • taka impreza a widzów ...brak, zawodnicy pytają czy tu w ogóle mieszkają ludzi :) chociaż zajrzycie tu: weightlifting.pl/ , transmisja live.
    • MKS JURAND Ciechanów zaprasza kibiców na 1/4 finału Mistrzostw Polski Młodzików w piłce ręcznej w dniach 6-8 maja 2005 w sali SP7 z udziałem ciechanowskiej drużyny. Szczegóły zawodów na stronie internetowej klubu: www.jurand.ciechanow.pl
    • Młodzi szczypiorniści JURANDA Ciechanów rozpoczynają w dniu dzisiejszym turniej półfinałowy Mistrzostw Polski w Ostrowie Wlkp. Pierwszy mecz rozegrają z Wisłą Płock o godz 16.00
    • A nie mógłby zarobić na tym Hotel Olimpijski??? Przecież Olimpijski jest miasta!
    • Niezwykle udany występ zanotowali piłkarze ręczni z UKS NIKE w międzynarodowym turnieju Lajkonik w Krakowie. Zawodnicy Zbigniewa Czajkowskiego i Arkadiusza Chełmińskiego wygrali cały turniej a podopieczne Barbary Chełmińskiej zajęły drugie miejsce. UKS NIKE pokonało zespoły z Litwy, Ukrainy, Czech, Szwecji oraz wiele polskich drużyn.W turnieju startowało ponad 1300 zawodników i zawodniczek z 84 klubów.
    • Można napisać, że Ciechanów" ratownictwem stoi". Po sukcesach w mistrzostwach Polski, udziale w cyklu Nivea WOPR, starcie w zawodach Nivea Cup w Niemczech, przyszedł czas na start w mistrzostwach Europy w Lubece. Tam Michalski Łukasz zdobył brązowy medal w holowaniu manekina z wężem. Pozostali reprezentanci Ciechanowa, którzy startują w barwach Mazowsza osiągają bardzo dobre wyniki. Dla zainteresowanych podaje stronę, na której można śledzić wyniki rywalizacji zespołów klubowych ...
    • Jestem kibicem pływania i zastanawiam się co tam słychac u ciechanowskich pływaków, bo ostatnio nic o nich nie słysze. Jeżeli macie jakieś nowinki o nich to piszcie:D
    • Słów kilka w kwestii formalnej: Kierownikiem wyjazdu na zawody do Włoch był Przemysław K. pracownik MOSiR. Osoba ta nie ma nic wspólnego z WOPRem ani ratownictwem. Nie jest nawet ratownikiem. Dlaczego został szefem wyjazdu... nie wiem i pewnie się nie dowiem. Podczas w/w wyjazdu istotnie doszło do szeregu uchybień ze strony kirownika wyjazdu. Wykazał się on skrajną niekompetencją, brakiem kwalifikacji oraz nieumiejętnością kierowania grupą. Wypozyczony samochód został uszkodzony ...
    • WOPR(8)

Podobno znowu ciechanowcy ratownicy sa w szczegolny sposob wyroznieni przez WOPR w Warszawie i zostali powołani na zgrupowanie do Warszawy, by jako Ekipa Mazowsza startować w Mistrzostwach Polski. Podobno mają olbrzymie szansę na udział w mistrzostwach Europy i Świata? Czy ktoś to może potwierdzić? A może sam WOPR? Chociaż mogą o tym nie wiedzieć, bo dzieciaki dostali powołanie imiennie na adresy domowe. Myślę ze to świadczy o słabym zainteresowaniu zarządu WOPR w Ciechanowie tymi...
    • Niedawno na forum była dyskusja o naszych ratownikach. Dzisiaj mogę z ogromną radością napisać, że w niedawno zakończonych Mistrzostwach Polski w Ratownictwie Wodnym mamy Indywidualnego mistrza Polski - Mateusz Kawśniewski oraz 4 medalistów drużynowych Mateusz Kwaśniewski Łukasz Michalski Krzysztof Piotrowski Konrad Piotrowski. Ta 4 wspaniałych chłopaków tworzyła męski 5- osobowy zespół Mazowsza, który zagarnął wszystkit tytuły.Zarówno panie, jak i panowie. Ogromny wkład w tym jest...
    • czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy w sobotę 21 października był organizowany jakis bieg w Ciechanowie lub okolicy ?
    • Fani bluesa tym razem równiez sie nie zawiedli. To co Sugar Blue wyczyniał na harmonijce to mistrzostwo świata. Dziekuję za ten koncert i czekam na kolejne.
    • czy ktoś może potwierdzić, że kierownik naszej ciechanowskiej grupy ratowników zrobił sobie wycieczkę krajoznawczą rozbijając samochód i zostawiając drużynę bez opieki. Kto wydelegował tak skrajnie nie odpowiedzialną osobę? Podobno było jeszcze wiele innych uchybień.
    • Podobno sukcesy ciechanowskich ratowników(Kwaśniewski, Michalski Łukasz, Piotrowski Krzysztof i Konrad) w mistrzostwach Mazowsza i Polski spowodowały, że w nagrodę WOPR Ciechanów otrzymał łódź motorową. Ja się pytam, za co, skoro nie pomagają tym chłopakom w rozwijaniu ich umiejętności. Co WOPR w zamian zaoferuje tym chłopakom? Czy oprócz Mateusza, którykolwiek z nich cokolwiek otrzymał od WOPR. Nie wspomnę o Łukaszu Michalskim, który ma ten sezon wspaniały- 2 medale w mistrzostwa...
    • Kolejne sukcesy młodych pływaków Orki. Młodzi zawodnicy z rocznika 1995 - medaliści Mistrzostw Polski w dalszym ciągu osiągają bardzo dobre wyniki. Najlepszy dowodem są czołowe miejsca w Okręgowej LIdze Pływackiej Mazowsza i Warszawy.Widziałem opstatnio dyplomy na basenie. Ogromna zasługa tych sukcesów to praca trenera Zbigniewa Grochowskiego, który jest mocno zaangażowany w to co robi. Podobno ma już kolejnych dobrych zawodników z rocznika 1996. Mieli już pierwsze sukcesy w zawod...
    • Po artykule w Tygodniku Ciechanowskim Prezesa MKS-u mam wielkie wątpliwosci, że cokolwiek się zmieni na lepsze. Zarząd pracuje za darmo, ale chyba przykleil sie conajmniej podwójna warstwą kleju do swoich stanowisk bo wnioskuje, że ani myśli odejść i zwolnić miejsca dla innych. Prezes twierdzi, ze nie jest źle, wpadł w samozachwyt i jest gotów wmówić wszystkim, że jesteśmy mistrzami. Otóż Panie Prezesie umiejetnie przemilczał Pan dokonania z tego sezonu grup juniorskich. Juniorzy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się