mix

(23 wyniki)
  • oferuje w sprzedazy outlet na kilogramy jest to typowy mix dziecko,damski,meski-mlodziezowy najwiecej damski i dziecko moze byc tez biustonosz,letnie buty itp czyli wszystko co z metką nowe odziez jest modna jest to typowy mix , nie ma rzeczy ciezkich cena 45zl/kg mozliwosc wysylki kurierem poznań 502630660
  • posiadam super sort dzieciecy z USA. jest to pierwszy gatunek, bardzo ladne ubranka bardo dobrej jakosci w stanie idealnym i bardzo dobrym. w ofercie rowniez mix dzieciecy z USA 0-3 pierwszy gatunek. polecam i zapraszam do wspolpracy. 504 65 18 64
  • witam mam do sprzedania pewna ilosc sortu jest to mix towar dobrej jakosci w przystepnej cenie 15 zl\kg. Zaczalem sprowadzac sort poniewaz niesort w anglii obecnie sie popsul ale w najblizszym czasie sytuacja ulegnie zmianie i wszystko wroci do normy. To moj numer telefonu 667 43 93 00 zaprazsam do wspolpracy zainterersowanych.
  • posiadam FASHION MIX(EXTRA),CHILD MIX,CHILD SUMMER,MIX LADY, NAJLEPSZE CENY
  • Witam Oferuje niesort odziezy damskiej pochodzacej z krajow UE, Niemcy,Irlandia,Anglia. Odziez w gat I i II bez plam i dziur. Pakowana w worki ok.10kg. KONTAKT: email: taniciuszekhurtdetal@gazeta.pl taniciuszekhurtdetal@gmail.com Tel.798 599 716 Mozliwy odbior osobisty ok.Kedzierzyna Kozla lub Krakow po wczesniejszym uzgodnieniu.
  • Sprzedam 20 kg odzieży używanej, cream ubrania damskie w rozmiarach od s do l z czego przeważają ubrania w rozmiarze s-m. Część ubrań używana, kilka sztuk nowych. Część używana jest w stanie bdb lub idealnym, naprawdę bardzo zadbane. Wszystkie nadają się na wycenę na wieszak. Są to ubrania marek H&M, zara, vero moda, next, atmosphere, George, New look, Nike, adidas, reebok, cheerokie, top shop jak i ubrania nie markowe. Jest to atrakcyjna oferta, bo prócz bluzek itd. Są tu równ...
  • poszukuje hurtowni lub dostawcy pościeli i mix domowy w dobrym gatunku i rozsądnej cenie zainteresowana też jestem dobrym sortem prosze o info na agas0926@gmail.com
  • Poszukuje aktualnie sortu damskiego ale tylko na tą chwilę cienkich bluzek z długim rękawem cream i 1 gatunek ale najbardziej creamu. Jestem z Warszawy wiec najchetniej z hurtowni z Warszawy i okolic. Przewiduje stałą współpracę jesli towar będzie spełniał moje wymagania i na pewno poszerze zamawiany asortyment. Ubrania na sklep dość duży bo 170 m2. Proszę o info na maila sklep.szafagra@gmail.com lub tel 501 060 950 / 512 309 220
  • Witam Posiadam w sprzedaży odzież używaną sprowadzoną z Anglii. Odzież jest najwyższej jakości odzież dziecięca (dla dzieci w wieku 0-4 oraz 4-10) ceny - 15 zł/kg (mix zima) odzież dziecięca (dla dzieci w wieku 0-4 oraz 4-10) ceny - 19 zł/kg (mix wiosna/lato) Odzież dziecięca (dla dzieci w wieku 0-12) ceny 15 zł/kg (mix wiosna/lato) Wiecej informacji pod nr telefonu 664 423 065 lub mailem gombu@interia.pl
  • Mam do sprzedaży około 2 ton odzieży jesienno-zimowej w dwóch grupach: 1.kurtki-płaszcze 2.swetry,spódnice,spodnie. Przy zakupie całości cena TYLKO 5 zł/kg. Od września takie mixy będą kosztować w hurtowniach 12-20 zł/kg. Kontakt przez maila gazetowego.
  • Szukam super creamu dzieciecego.najchetniej z wojewodztwa lodzkiego.email: marget22@wp.pl
  • Witam Poszukuje hurtowni oferującej tylko I gatunek (mix ciuchy, buty, biżuteria) i cream. Interesują mnie rzeczy tylko bardzo dobrej lub dobrej jakości oraz tylko i wyłącznie odzież pochodząca z Anglii. Oferty, cenniki i przykładowe zdjęcia można przesyłać na maila: bombelek07@interia.pl. Pozdrawiam
  • Witam, mam do sprzedania cream dziecięcy z Anglii - jesień/zima 20 kg - za 500 PLN, (+ koszty wysyłki) ODZIEŻ W STANIE BARDZO DOBRYM I DOBRYM NIE MA PLAM ANI DZIUR ODZIEŻ TAKICH FIRM JAK GAP , M&S, CHEROKEE, LADY BIRD, NEXT, GEORGE KURTECZKI, SPODNIE, SUKIENKI, BLUZY ,POLARY SWETERKI oraz mix damskich swetrów - 8 kg za 150 PLN (+ koszt wysyłki) WSZYSTKIE SWETRY W STANIE IDEALNYM, WIĘKSZOŚĆ BEZ ŚLADÓW UŻYWANIA !!! SWETRY TAKICH FIRM JAK : OLSEN, BHS, JAMIE SCOTT, BIAGGIN...
  • Mam dobrego Anglika ( mix jesienno-zimowy) ,worki po 20 kg w cenie 12 zł/kg netto.Kontakt i pytania 0-501988514 lub justynka-opole@gazeta.pl
  • Pakowanego po około 100kg Mix letni z dużą przewagą damskiego Kupowałam ten towar niestety kontakt się urwał:-(( Najlepiej z okolic śląska
  • Otwieram sklep, szukam dostawcy na outlet (czy też końcówki kolekcji) oraz na cream. Także interesują mnie ciuchy dla dzieci i niemowląt. Proszę o polecenie mi kilku uczciwych dostawców. W tym tygodniu potrzebuję towaru na otwarcie sklepu. Czekam i pozdrawiam mój e-mail mika2010@wp.pl, mój tel: 798395545
  • Czy ktoś kupował ostatnio w MGTextiles? Po świętach "super mix dziecko" cena wynosiła 34 zł/kg. Dzisiaj sprawdzałam na stronie internetowej i jest 41.48 zł/kg. czy nie boją się że stracą klientów? czy towar naprawdę jest super jakości? z oferty wynika że nie ma towaru z "wieszaków"? Proszę o opinie. Pozdrawiam
  • Witam Poszukuje sortu dziesięcego do ok 20 zł. Z woj łódzkiego lub okolic wrocławia bądź częstochowy. Proszę o kontakt i oferty.
  • Witam! Mix letni(1-gatunek)-15zł/kg do 10 worków,14zł/kg od 11 do 20,13zł/kg od 21 worków! Extra mix letnio-zimowy(crem)-27zł/kg do 5 worków,26zł/kg od 6-10 worków,25zl/kg od 11 worków! Worki pakowane są po 15kg, każdy worek można rozpakować i obejrzeć ,nietrzeba kupowac. Opole. Zainteresowanych proszę o kantakt 0-501-436-286 Pozdrawiam! Rysiu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się