mix

(7 wyników)
  • witam. chcialbym kupic dobry sort albo mixy. prosze o przeslanie ofert - podajac numer kontaktowy albo email.
  • Zapraszam do zakupu: 1. cream ( mix damsko-dzieciecy 70%/30%)- 5,5 GBP 2. odzież nowa z metkami ( 100% odzieży z metkami )- 8 GBP 3. dziecko ( zakres wiekowy 0-12 )- 4 GBP 4. buty cream - 4 GBP 5. torebki i paski cream - 2 GBP Towar pakowany w worki po około 30 kg Wysyłka za pobraniem koszt tylko 10 GBP Wysyłamy PRÓBKI towaru tj min 1 worek Zapraszamy do wspólracy małych i duzych NAPISZ DO NAS NA MAILA - BIURO-ANGLIA@OVI.COM
  • Pilnie poszukuję towaru w dobrej jakości (I gat), nie interesuje mnie jednorazowy zakup tylko współpraca na dłuższą metę. Czekam na rzetelne oferty
  • Witajcie Szukam dobrej i sprawdzonej hurtowni w woj.kuj-pom Interesuje mnie głownie sort cream i odzież dziecieca ;) mój meil kroliczek@op.pl
  • Sprzedam mix zima damsko – męski (bluzki, swetry, golfy, kamizelki, itp.). Odzież angielska typu carem – najlepsza jakość. Cena 12 zł/kg. Zapraszam również do zapoznania się z naszym pozostałym asortymentem: Spodnie damskie i męskie oraz spódnice cena - 13 zł/kg Bluzki i swetry damskie i męskie cena - 22 zł/kg (Jest to mix damsko- męski, 90% damskiego asortymentu) kurtki, płaszcze damskie i męskie cena - 25 zł/kg odzież dziecięca (dla dzieci w wieku 0-4 ora...
  • Szukam dostawcy w rejonie śląska !!!!!!!!! Interesują mnie sorty.
  • Witam! Proszę Państwa o pomoc. Chciałbym założyć sklep. To ma być mój pierwszy interes. Ale nie wiem za bardzo jak to zrobić... proszę o porady. Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się