Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      najciekawsze

najciekawsze

(10 wyników)
    • Bo teraz jakieś ogłoszenia są. Pytam, bo jako niezalogowany do pewnych rzeczy się przyzwyczaiłem, proszę więc nie robić mi kazań o zakładaniu konta. Dziękuję.
    • dyskusja na temat filmow w ktorych NY ulega zniszczeniu, hmm dyskusja to chyba za duze slowo, skoro pare minut temu byly tam dwie(tak 2!!) wypowiedzi...
    • naprawde jestem ciekawa jakie sa? jeden z polecanych watkow obecnie ma chyba z 6 wpisow..i juz widomo ze to jeden z najciekawszych na calym forum..
    • W naszym konkursie na opinie o nowym Forum 10 osob, ktorych listy uznalismy za najciekawsze i najbardziej konstruktywne dostaje "gazetowe" kubki: jeweller (z wyroznieniem za dobry pomysl :-) wkobus@lo... bonzaj1 eela fiona4 hi-hi rashomon swing vicca ydorius Zwyciezcy otrzymaja potwierdzenie mailem. Gratulujemy! Zaloga Forum
    • Pod tym tytułem można zobaczyć polecane przez portal 4 tematy. Czasem układają się one w ładne kwiatki. Przykład z dzisiaj: "Michael Jackson oskarżony" zapewne o: "Niehumanitarny ubój zwierząt" które potem można będzie: "Telezakupy - czy coś kupujecie?" a jak się okaże, że nie, to kandydujemy do: "Szczyt skąpstwa"
    • ludzie, upadliscie na glowe?na stronie gloownej jest taki odnosnik.Wlaze,a tam bzdury,kadzenie sobie nawzajem i swinstwa same .wstyd-umieszczac na gloownej stronie jako najciekawsza dyskusje .radze zlikwidowac ,bo osmieszacie forum .
    • Bylo kiedyś takie forum z najbardziej popularnymi wątkami, gdzie ono się podzialo po reorganizacji? Szukam wywiadu z Urbanem i nie da się weń wejść z linka: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34377,1206787.html a pamiętam, że był na tym forum "Najlepsze" czy "Najciekawsze", czy jakieś inne "Naj". Gdzie to forum z ciekawymi wątkami?
    • Chociaż jestem z Poznania to głosuję na Kraków. Jak na forum publiczne jest kulturalnie i żartobliwie. No i chyba jako jedyni urządzają sobie imprezy we własnym gronie (podobno zawsze jest dużo alkoholu).
    • Na forum Najciekawsze jest tak, że jak się kliknie na wątek - jest okej, jak się kliknie na "pokaż treść wszystkich wiadomości" - jest okej, ale jak się kliknie na konkretny post w drzewku, to nie jest okej (komunikat: "Wystąpił błąd: brak wiadomości o podanym numerze"). Te same posty/wątki na ich forach macierzystych zachowują się poprawnie.
    • Byl taki dowcip o mysliwym i niedzwiedziu, ktory po raz drugi zlapawszy ofiare i przed wymierzeniem jej po raz drugi takiej samej kary (nie powiem jakiej, bo to temat na forum erotica), zapytal, zartujac: a co, spodobalo sie? Tu wielu osobom spodobala sie czynnosc przez czesc ludzi uwazana za przykra - donosicielstwo. Nie klikaja w ikonke z koszem, bo uwazaja, ze jest to nieskuteczne - wiec mecza sie tu. Chca sie poczuc wspolgospodarzami zamiatajac, choc najczesciej nie wniesli ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się