Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      objaw choroby

objaw choroby

(6 wyników)
    • Pierwszy dzień okresu to zazwyczaj tylko plamienie ( brązowe, czasem nawet szarawe), podobnie jest pod koniec, zastanawiam się, czy to norma, czy tez moze być objawem choroby? proszę o odpowiedź
    • mam sine nogi czy to może byc objaw czegoś poważnego czy to problem natury czysto estetycznej
    • Jakie badania nalezy zrobić żeby stwierdzić czy sie na to chorobe choruje.W ciągu 5 lat moja sylwetka bardzo sie zmieniła,powiększyła się od pasa w góre,powiększyły mi sie ramiona,z tyłu za szyją mam garba,mam duży brzuch,obfity biust,wypadają mi włosy,a na nogach robia sie sztywne,i jest ich coraz więcej ,w szybkim czasie przytyłam,mam rozstepy na brzuchu,za to mam szczupłe nogi i pośladki,od dłuższego czasu próbuje schudnąćz marnym skutkiem,oprócz tego strasznie duzo pojawiło si...
    • Witajcie dziewczyny, od kilku dni choruję- najpierw bolało mnie gardło przez parę dni, potem przeszło ale pojawił się kolorowy katar i ból ucha, który nasila się szczególnie w nocy. Poza tym jest ok- żadnych bólów miesni, temperatury, ogólnego rozbicia. I teraz moje pytanie, ostatnio ciągle biorę na coś antybiotyk i wiem, ze nie pozostaje to obojetne dla mojego zdrowia- co zrobić teraz? Iść od razu w poniedziałek do lekarza (na pewno zapisze antybiotyk, nawet wiem jaki) czy jeszcze pocz...
    • urodziłam córke 3 m-ce temu, miałam cesarke 1,5 m-ca po porodzie dostałam pierwszy okres, 10 dni temu powinnam dostać kolejny ale sie niem pojawił biorę cerezette i karmie wyłącznie piersiąm, w ciąży nie jestem napewno nie mam żadnych objawów chorób wenerycznych co to może być??? czy też tak miałyście???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się