Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      od kilku dni

od kilku dni

(13 wyniki)
    • Witajcie, od kilku dni mam taką własnie temperaturę 36,00 - termometr sprawny, u wszystkich innych członków rodziny mierzy prawidłowo. Nic poza tym się nie dzieje, morfologia ok, źle jakoś się nie czuję - wiadomo, lekkie niedospanie (od 11 tygodni jestem mamą), ale ta niska temperatura, co to może być? Podzielcie się doswiadczeniem, dzięki :) Natalia
    • uczkochane doradzcie bo bardzo zle sie czuje, tydzien temu uderzylam sie o sciane w bok glowy, w sumie nie mocno bo siniaka nie ma i nic nie boli, ale od tego czas zle widze, taki obraz z muszkami, jakby snieg padal, nie moge zebrac mysli, jestem niespokojna i rozdrazniona, i takie mam uczucie odrealnienia, jakbym byla gdzie indziej caly czas, nie trafiam w literki na klawiaturze bo mi skacza przed oczami podobnie jak czytac prubuje to te mi skacza literki, co robic? bylam juz u...
    • Od kilku dni czuje w brzuchu jakby dziecko kopało a w ciąży nie jestem,zawsze to nastepuje jak się położe. Co jest tego przyczyną?
    • Hej dziewczyny! Od kilku dni chodzi mi po głowie że mogę być w ciąży. Okres spózniał mi się już tydzień.Dzisiaj miałam tylko lekkie plamienie ale żadnego okresu(okres mam zwykle bardzo obfity).Zauważyłam też że okropnie bola mnie sutki,może przesadzam ale mam takie dziwne uczucie..coś w stylu mrowienia. Nie wiem co mam o tym mysleć,z jednej strony myśle że przesadzam ale z drugiej że to może być jednak ciąża.. Jakie były Wasze pierwsze sygnały??Kiedy się pojawiły?? Od którego tygodnia...
    • utrzymuje się wciąż temparatura powyżej 38 stopni, dodatkowo pobolewa mnie głowa, nie mam żadnych innych objawów. Lekarz stwierdził dwa dni temu, że to grypa. Zalecił wit c i środek przeciwgorączkowy. Niestety jednak temperatura się wciąż utrzymuje. Czy możliwe są jakieś inne przyczyny, np zmiany hormonalne? MAm 4-miesięczne dziecko, karmię piersią. a i napewno nie jest to zapelenie piersi
    • Witam Okres spóźnia mi się już ponad 2 tygodnie. NIe współżyłam więc nie jest to ciąża. Prawie zawsze mam cykle 30-31 dniowe. W środku tego cyklu nie odczuwałam żadnych objawów owulacji, więc przypuszczam ze był to cykl bezowulacyjny. Przeczytałam ze takie cykle mogą sie zdarzać w zdrowej kobiety raz lub dwa razy do roku. Teraz od kilku dni pobolewa mnie jajnik i piersi stały się wrazliwe na dotyk, poza tym czuje sie senna i brzuch mam wzdęty. Proszę napiszcie mi jak długie...
    • Czy ktoś miał podobny przypadek jak ja otóż od kilku dni bolą mnie jajniki po obduw str, spóźnia mi sie okres ooło miesiąca czasu ból jest silny rano wieczorem, mam bólprzy oddawaniu moczu przy ubieraniu spodni nawet... nie wiem co to może być być może muszę wybrać sie do ginga a wy co radzicie co to moze być. Aha i jeszcze jedno może i pomyliłsm forum piszać tę drugą rzecz ale jestem bezpłodna nie mamy dzieci nie leczę się jest mi przykro ,że widząc inne aż mi żal że nia mam wł...
    • Czesc jestem w dziewiatym tygodniu ciązy i od kilku dni mam bardzo uciążliwy suchy kaszel.Pani w aptece polecila mi syrop homeopatyczny o nazwie Malia.Czy ktoś wie coś o tym syropie czy nie jest szkodliwy dla płodu?
    • mam pytanie co to moze byc od kilku dni kjuje mnie cos nad piersia u gory po lewej stronie co to mzoe byc pomocy
    • kochani pomozcie mi jak cos wiecie w tym temacie : bola mnie stopy palce i stawy nad kostkami ktore zahaczaja na lydki ,nogi mam jak kolki idac po nierownosciach w butach czuje kazdy kamyczek nie moge panowac nad chodem potykam sie albo cudem unikam jakiegos urazu ,mocze nogi w roznych solach smaruje mascmi,zelami spirytusami ale to daje efekt po calodziennym wzmaganiu po nocy jest lepiej a rano wyjscie z domu i znow to samo:( lekarz dal mi skierowanie na FR ale wynik jest negat...
    • bo ja tak, pomimo dobrych leków branych jak w zegarku dzisiaj zdycham i nic nie pomaga.może to coś w powietrzu w końcu zaczyna się pylenie, albo zmiana pogody.czuję się tak od kilku dni ale dzisiaj jest gorzej, czekam tylko aż przejdzie.
    • piecze mnie jestem lekko zaczerwieniona, czasem wychodzi biala wydzielina mam to od kilku dni, jak myslicie wylecze sie ziolkami(parowka)jesli bede to robila jak najczesciej w ciagu dnia czy koniecznie musze isc do gina ?
    • Mam pytanie. Czy podczas brania tabletek występuje PMS, czy to ja sobie coś wkręcam? I drugie - od kilku dni mnie mdli, wprawdzie lekko ale zawsze, dzisiaj powinnam mieć okres a nie mam (już mi się zdarzało, że spóźniał mi się jeden dzień). Czy może być tak, ze sobie wkręcam i przez to sie opóźnia, czy jest jakieś większe prawdopodobieństwo ciąży? Tabletki brałam prawidłowo - bez zapominania, o tej samej porze. Wcześniej mialam akcję, że niedobrze mi się zrobiło po wypiciu jednego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się