odbijanie

(3 wyniki)
  • mam pytanie od 2 lub 3 dni towarzyszy mi takie jakby odbijanie sie,a nie jem nie wiadomo czego. Takie pytanie z ciekawosci czy takie cos towarzyszy czasem ciazy?
  • Witam nigdy nie mialam problemow z trawieniem, jestem szczupła, ale od siedzącego trybu życia rozwinął mi się ten nieciekawy problem iż zdarzają mi się lekkie wzdęcia, ale co gorsza gazy -dalikatne ale częste! ;( To krępujące bo nie mogę ich powstrzymać, mam wrażenie że to sam ostatni odcinek odbytnicy. Poza tym czasem mam też lekką zgagę, a dodam że jestem szczupła. Co możecie mi poradzić -jakiś sprawdzony, delikatny środek, może płyn, albo herbatka, a moze jednak tabletki? Byle był...
  • Jestem skołowana trochę więc postanowiłam zapytać was co o tym sądzicie. 1 grudnia pękła nam gumka podczas stosunku. Zrobiłam dziś rano test i wyszedł negatywny. Jednak od kilku dni mam mdłości, odbija mi się, mam zawroty głowy i ciągle biegam robić siku. I mam jakieś zmienne nastroje. Ostatnia @ zaczęła się 21 listopada. Mam przez 7 dni więc tamten stosunek był 3 po okresie. Mam długie i nieregularne cykl więc ciężko mi powiedzieć kiedy teraz powinnam dostać @. Jak sądzicie czy mogę wi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się