odwodnienie

(3 wyniki)
  • błagam o pomoc, kilka dni temu mocno zestresowałm sie i z tego stresu dostałam biegunki,która trwała 5 dni i schudłam 5 kg!!!po prostu co zjadłam to od razy wydalałam!!tylko,że teraz już sie nie stresuję a ta biegunka wciąż trwa!!!co zjem-wydalam!!!co prawda chudnę i to mnie cieszy,ale to na dłuższa metę chyba jest szkodliwe, co robić????
  • Jestem przerażona!wczoraj zauważyłam,że zapadły mi się oczy.Pewnie wyda Wam się to śmieszne,ale naprawdę,wygląda to jakby się oczy cofnęły.Jestem po czterdziestce,starzeje się,ale tak z dnia na dzień? taka różnica?Może ktoś mi coś podpowie?
  • Poradźcie-co moge wziąć żeby lepiej sie poczuc, co mogę jeśc itd-wiem, ze trzeba duzo pić, ale tylko wody, herbatę można? Miałam ostry bol brzucha w nocy, wymioty na maxa, biegunka-ledwo zwlokłam sie do pracy, ale musiałam niestety, jestem osłabiona i mam jeszcze lekką biegunką, wymioty skończyły sie o 4 nad ranem, jeszcze lekko boli brzuch-czym moge się wzmocnic, co jeśc, cos może z apteki-jakiś preparat pomoże? doradźcie proszę, tylko chyba nie mam siły iśc do apteki
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się