Forum Regionalne Śląskie Zawiercie!
ZMIEŃ
      ogrodzieniec

ogrodzieniec

(5 wyników)
    • Obiło mi się kiedyś o uszy że na Fugasówce (chyba) przyjmuje Homeopatka, czy ktoś coś wie o tym? Ma jakieś namiary ? I ile kosztuje wizyta?
    • Oto co zauważyłem na wikipedii na stronie o Zawierciu: "Hotel Zawiercie. Hotel restauracja bowling" Możecie mi napisać czy to prawda? Jeśli tak to jest to duży plus dla Zawiercia. Każde miasto z bowlingiem jest dla mnie jakieś fajniejsze :)
    • MONTE CASSINO 2008 - 16 SIERPNIA 2008 R. 2008-08-06 Z okazji Dnia Wojska Polskiego Zamek Ogrodzieniec wraz z Grupami i Stowarzyszeniami Rekonstrukcji Historycznej oraz prywatnymi właścicielami historycznych pojazdów wojskowych organizują w dniu 16 sierpnia 2008 pokaz „żywej historii”,a w nim prezentację wojsk uczestniczących w walkach na froncie włoskim w czasie II Wojny Światowej, ich sprzętu i uzbrojenia oraz pojazdów. Impreza ma na celu przybliżenie wszystkim je...
    • Właśnie zaczął się remot. Omijajcie odcinek D.Górnicza Ząbkowice - Zawiercie. Lepiej kierować się na Siewierz i Porębę. Ruch jest jednokierunkowy aż do Ciągowic. Jeśli chcecie się dostać od strony D. Górniczej do Zawiercia , to objazd wyznaczono przez Łazy - Ogrodzieniec a tam drogi są wąskie i niejeden tir utknie pod wiaduktem w Łazach. g
    • Witam serdecznie, Czy zna ktoś fajną salę na wesele w okolicach Zawiercia lub Dąbrowy Górniczej. Ślub planuję w przyszłym roku czerwiec- wrzesień. dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się