Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      operacje plastyczne

operacje plastyczne

(7 wyników)
    • dziewczyny kochane ja dopiero raczkuję w necie, niedawno odryłam to forum, jest super, a teraz szukam czegoś o operacjach plast. wypowiedzi osób które mają coś takiego za sobą, polecaja lekarzy, kliniki... proszę powiedzcie gdzie mogę coś takiego znaleźć z góry dzięki!
    • Od urodzenia 3-ciego dziecka mam bardzo obnizona macice. Przez Kilka miesiecy po porodzie szyjka macicy wystawala mi z pochwy. Zgodnie z poleceniem mojego ginekologa,bardzo intensywnie wykonywalam cwiczenia wzmacniajace miesnie dna miednicy.Pomoglo,ale tylko tyle,ze szyjka macicy juz nie wystaje.Mam problemy z trzymaniem moczu,nie moge nic dzwigac ani biegac czy skakac bo gubie przy tym mocz i mam takie nieprzyjemne uczucie,jakby zaraz mialo mi cos wyjsc z pochwy.Sex przestal mi s...
    • witam dziewczyny długo myślałam i zdecydowałam się na powiększenie piersi,przeczytałam tony materiałów,wszystko za i przeciw,niestety nie znam żadnej kobiety,która takową operację przeszła,jeśli macie to za sobą to proszę dajcie znać,chodzi mi głównie o powkłania,bo lekarze oczywiście twierdzą ,że im to się nigdy nie zdarzyło ;0),jeśli możecie polecić jakąś klinikę to fajnie
    • Witam, szukam dobrej (sprawdzonej) kliniki, która specjalizuje się w operacjach plastycznych. Poszukuję kontaktu z zadowolonymi pacjentkami takich, które również powiększały piersi i mogą sie wypowiedzieć na ten temat rzetelnie?????
    • Spotkało Kogoś coś podobnego? Moje szwy niestety nie trzymały i musieli mi zdjąć. :( Teraz czeka mnie operacja plastyczna, albo drugi poród.. Hmm..... A może należałoby domagać się odszkodowania???
    • Trzy miesiące temu urodziłam drugiego synka. Poród był szybki i bezproblemowy, jednakże po tygodniu okazało się, że bardzo opada mi macica z powodu silnego parcia. Przez trzy miesiące nie nastąpiła żadna poprawa i obecnie czekam na operację podwiązania wiązadeł macicy. Jednakże ciągle mam wątpliwosci czy jest jakiegoś rodzaju niebezpieczeństwo. Najbardziej interesuje mnie jednak czy z powodu znieczulenia (ogólnego)nie stracę pokarmu. Lekarz twierdzi, że najprawdopodobnniej nie ale...
    • Jak można się pozbyć rozstępów skórnych (operacje plastyczne itp.). Niestety są one tak rozległr, że żadne maści nie pomagają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się