Dodaj do ulubionych

operacje plastyczna piersi

IP: *.karczma / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:22
witam dziewczyny
długo myślałam i zdecydowałam się na powiększenie piersi,przeczytałam tony
materiałów,wszystko za i przeciw,niestety nie znam żadnej kobiety,która takową
operację przeszła,jeśli macie to za sobą to proszę dajcie znać,chodzi mi
głównie o powkłania,bo lekarze oczywiście twierdzą ,że im to się nigdy nie
zdarzyło ;0),jeśli możecie polecić jakąś klinikę to fajnie
Obserwuj wątek
    • lolka11 Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 09:38
      Ja mialam pomniejszenie piersi, wiec nie bardzo Ci pomoge.
      Z tego co wiem, to jest to bardziej bolesne niz pomniejeszenie, aczkolwiek
      traktowane jako zagbieg, a nie operacja, jak w moim przypadku.
      Gdzie mieszkasz?`

Dorota
      • Gość: ala Re: operacje plastyczna piersi IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 03.03.05, 09:44
        CZy wy nie macie innych problemów? Po co sobie fundować tyle cierpienia?
        • lolka11 Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 09:50
          Ja, hmmm, moze po to, zeby wlasnie kregoslup nie wysiadal po 10 min chodzenia
          po sklepie, czy po 3 min stania, hmmm.....

Dorota
          • Gość: ala Re: operacje plastyczna piersi IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 03.03.05, 10:19
            a to jesli o kregosłup chodzi to zrozumiem Przepoaszam@ ale powiększać ? Po
            co ? JA też mam bardzo małe i jakoś do głowy mi to nie przyszło. Mam inne
            problemyi panicznie boje sie lekarzy a chyba czeka mnie operacja i to nie przez
            moje jakieś fanaberie. Niby jestem okazem zdrowia przeszłam komisję lekarską
            kierującą mnie do pracy a tu się okazało że jednak nie dokońca sad ze mnie taki
            okaz zdrowiasad Pozdrawiam!!
      • Gość: ja Re: operacje plastyczna piersi IP: *.karczma / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:49
        mieszkam w Gdańsku,ale jeśli jest gdzieś porządna klinika to dojadę ;0)
        • lolka11 Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 13:06
          Ja bylam operowana w W-wie, w kilnice SFERA. Bylam bardzo zadowolona...i ponoc
          pan chirurg, to jakas slawa. Fakt byl w TV, ale wczesniej o nim nie slyszalam.
          Naprawde jestem bardzo zadowolona, ale moze ty znajdziesz jakas klinike w
          Gdansku...

Pozdrawiam
          Dorota
      • Gość: joko Re: operacje plastyczna piersi IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 25.03.05, 18:51
        Dorota mam do Ciebie parę pytań... wybieram się na operację zmniejszenia piersi
        (jednej) i chciałabym zapytać o parę rzeczy... jak się czułaś po, jakie blizny,
        jaki koszt, czy jesteś zadowolona, jak się nazywał lekarz...będe wdzieczna za
        pomoc!!!!
    • Gość: Lilu Re: operacje plastyczna piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:23
      A czy naprawdę to konieczne? Małe piersi są śliczne a operacja to jednak
      operacja. Znieczulenie ogólne, ból, gojenie. O zagrożeniach na pewno dużo już
      przeczytałaś, więc nie będę dodawać, bo ja też tylko przeczytałam. Przeszłam za
      to sporo zabiegów chirurgicznych i nigdy z własnej woli nie dałabym się położyć
      na stół.
    • lipa55 Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 11:25
      dobrowolnie pakowac sobie do biustu jakies silikonowe poduchy?
      brrrrrrrrrrrrrrr
      • e_madziq Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 11:42
        Oj, dziewczyny przestańcie!! Kiedyś trafiłam na dyskusję dziewczyn z kompleksem
        małych piersi i naprawdę jestem w stanie im uwierzć, ze czują sie z tym źle i
        jeżeli miałyby tylko taką mozliwośc-glównie finansowa- to niejedna by sie nawet
        nie zastanawiała nad operacją.
        Była tam też odpowiedź dziewczyny, która taką operację przeszła i była
        zadowolona, ale też czytałam wypowiedx zrozpaczonej dziewczyny, której lekarz
        spartaczyl robote i była załamana.
        Jak odszukam te wątki to wkleję Ci link.

do lipy55 zamiast silikonów teraz chyba stosuje sie wkladki z solą
        fizjologiczną.
        • e_madziq Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 11:46
          Znalazłam:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=14494871
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=20644139
          Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, pa
          Magda
          • e_madziq Re: operacje plastyczna piersi 07.03.05, 11:19
            Jeszcze może cos ku przestrodze:

www.justbreastimplants.com/gallery/complication_photos.htm
        • lipa55 Re: operacje plastyczna piersi 03.03.05, 11:50
          e_madziq napisała:
          >
          > do lipy55 zamiast silikonów teraz chyba stosuje sie wkladki z solą
          > fizjologiczną.

równie paskudne
          nosić w ciele takie obce ciało?
          brrrrrrrrrrrrrrr
          dla ułatwienia dodam, ze mam małe piersi
          • Gość: ja Re: operacje plastyczna piersi IP: *.karczma / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:08
            myśl o operacji gnębi mnie już parę lat,ale ciągle wraca,gdyby nie kasa to bym
            to już dawno zrobiła,już wcześnie pisałam ,że tak marzę o jakiejś fajnej
            bieliżnie,albo wydekoltowanej sukni...a tak kicha,szkoda kasy wydawać
            • Gość: Lilu Re: operacje plastyczna piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:33
              Na rynku przecież jest mnóstwo super bielizny również na małe piersi -
              wystarczy się rozejrzeć. A do wydekoltowanej sukni można założyć seksowny push-
              up. Wydaj lepiej pieniążki na coś co sprawi ci przyjemność bez ryzyka zrobienia
              krzywdy - szałowy ciuch, kosmetyk itp.
        • Gość: ja Re: operacje plastyczna piersi IP: *.karczma / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:04
          będę wdzięczna za ten link
          • lolka11 link 03.03.05, 13:07
            e_madzik wkleika linki w swoim drugim poscie...
    • Gość: Ola Re: operacje plastyczna piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:21
      Dziewczyny dajcie sobie spokoj z tymi upiekszeniami. Mam duze piersi i bardo
      chciałabym miec mniejsze i tak juz jest na tym świecie- blondynki chca byc
      brunetkami,i odwrotnie,wysokie chcą miec kilka cm. mniej, niskie kobiety chca
      byc wyższymi... Zawsze podobaja nam sie przeciwieństwa.Ale po co sprawiac sobie
      ból,cierpienie, nie wiadomo jak później bedą piersi wyglądały, moze jeszcze
      gorzej, blizny tez pozostaną...zastanów sie jeszcze anizeli podejmiesz ta
      decyzje.Pieniędzy tez ci nie szkoda???
      • Gość: Ewa P. Re: operacje plastyczna piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 23:24
        Push- upy.. ok, ale wyobraź sobie minę kolesia, który na pierwszej rozbieranej
        randce, nagle zauważa, ze to jest ledwo A, a nie okrągły ponetny biust. Ja
        zwlekam z powiększaniem do czasu urodzenia i wykrmienia dzieci, gdyz obawiam
        się komplikacji. Zdrowie ważniejsze. O wiele lepiej czuje się, gdy biegam po
        mieście z "wypchanym" stanikiem. Mam wrazenie, ze jestem atrakcyjna, co mi
        dodaje pewności siebie. Bez wymarzonch piersi też mi kręgosup sie psuje- od
        garbienia sie smile. Chętnie bym zastosowała mniej inwazyjna metode na większy
        biust, ale niestety nie znam zadnej skutecznej. A moze Wy cos doradzicie??
        Bylabym wdzieczna... Liczylam na pigulki... niestety brak roznicy sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka