Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      pistacjowy

pistacjowy

(6 wyników)
    • Nie moglam sie oprzec i kupiłam takie oto z myślą o wrzesniowym weselu. Teraz pytanie, jaki kolor sukienki będzie do nich pasował? Chabrowy nadawałby się? albo kawa z mlekiem? Dodam ze mam zielone oczy, wlosy ciemny bląd, karnacje jasna;) z góry dzieki za wskazówki
    • dziewczyny może cos poradzicie. za tydzień mam komunie chrześnicy. Kupiłam sobie na te okazję garnitur z materiału podongeo do satyny, ale to coś innego, nie pamietam w tej chwili. Ma pistacjowy kolor. I zastanawiam sie mocnojaką bluzkę pod marynarke, w jakim kolorze powinnam kupić. Tylko białą?
    • Dziś spotkałam w tramwaju dziewczynę z dokładnie taką torebką jakiej szukam na wiosnę ale mi uciekła :( Mam nadzieje, że Wy mi pomożecie. A więc była ona jasnozielona, z miękkiej 'skórki', duuża, półokrągła, miała dość krótki pasek i przy łączeniu paska z torbą były takie zmatowione złote kółeczka więcej nie pamiętam. Dla ułatwienia dodam link z torebką o podobnym fasonie. www.allegro.pl/item176009369_extra_atmosphere_dla_modnej_babeczki.html#photo Aha chyba była matowa nie taka lak...
    • kupilam wlasnie przejsciowy plaszczyk w kolorze pistacji, fajny, dwurzedowy, z paskiem - idealny do dzinsow zastanawiam sie czy pasuja do niego brazowe buty mam tez pistacjowe kozaki ale to chyba byloby za duzo
    • czy orientuje sie ktoś może gdzie kupię malinowe rajstopy ??
    • Mysle ze rozpoczynam ciekawy watek. Ja mysle ze napewno buty z okraglymi noskami. Piszcie jakie kolory? Dlugosci? Co nosic bedzie sie zagranica? Jestem ciekawa Waszyh opinii. Pzdr Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się