Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      pogaduszki

pogaduszki

(3 wyniki)
    • Naprawdę zastanwiające jest jak mało jest wątków o samym mieście na tym forum. Kupa wątków o polityce, a poza tym urozmaicacze o inedykach , radiu zet i kodzie DaVinci. Co jakiś czas wpadnie ktoś z braterskim pozdrowieniem pt. "warszawa jest brudna i śmierdzi" :>. Nie zwiedzałam wszystkich forów regionalnych na gazeta.pl, ale z tego co zauważyłam warszawskie przoduje w dygresjach. Może czas na nowego aesa?
    • ze jakiś zeus to nie moj nick!!! Wraz z khaki wmawia mi ze to moj nick i ze niby spamuje ich skrzynke mailową. Przeciez wy widzicie wiec im wytłumaczcie
    • 1. FA "moderuje" Giwi. No, OK, choc nikt nie jest zachwycony. Ale tak se mysle (bo mam czas) czy ona te forum moderuje 24/24? Przeciez chyba musi troche jesc, trawic etc, kopulowac, ze o spaniu juz nie wspomne bo banalne. No to kto moderuje Aktualnosci wtedy jak Giwi zajmuje sie czynnosciami pozamoderacyjnymi? 2. Spojrzalem se na osla lawke. Dlaczego np. wycieto post, w ktorym ktos dedukowal, ze giwi to moze slimak? Czy w regulaminie jest napisane, ze nie wolno sie zastanawiac ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się