Forum eDziecko eRodzice Samodzielna mama
ZMIEŃ
      pogaduszki

pogaduszki

(4 wyniki)
    • no, teraz udało się... Drogie Mamy, w nawiązaniu do postu Palomy "Tęsknię za miłością" pomyślałam sobie, że może regionalnie mogłybyśmy się spotkać w jakiejś knajpce, bez naszych pociech (wyjątkowo), pogadać, może potańczyć, wyżalić się, doradzić sobie? Co Wy na to? Ja jestem z Warszawy. W Warszawie jest kilka fajnych miejsc (o których już od dawna nie myślałam!!). Nie wpisuję tego wątku w "regionalne" ponieważ dotyczy on samotnych vel samodzielnych Mam. Dlatego proszę go nie przenosić....
    • Dziewczyny, samodzielne z Krakowa i okolic! W wątku "Tęsknię za miłością" Paloma rzuciła pomysł spotkania w następny weekend (15-17.11). W soboty na Krowoderskiej można potańczyć salsę, my z Palomą już jesteśmy na to mocno nastawione Dołączcie do nas! Jak nie będzie chętnych, to sobie same pójdziemy ale może fajnie byłoby się spotkać? Na taką skalę, jak Warszawiankom, to nam się chyba nie uda, jednak kameralnie też może być fajnie Zapraszamy!
    • Jesienią zostanę mamą.Chetnie poznam inne mamy zwłaszcza ze Śródmieścia do przyszłych spacerków i pogaduszek (też przez internet :-)
    • Dorgie Mamuśki, rzeczywiście pomysł spotkania dotyczył głównie mam samodzielnie i SAMOTNIE wychowujących dzieci. Może w przyszłym czasie - gdy już przetrzemy szlaki w PKiN - zaprosimy również mamy będące samotne w związkach. Przepraszamy! A teraz reasumując: *spotkanie w PKiN XXX piętro *16.11.2002 (sobota) *godz. 17.00 Może zróbmy "zbiórkę" na dole przy windach o 17.00, a gdy któraś z Mam się spóźni, no to przecież rozumiem, że windą i tak będzie mogła dostać się na 30-te piętro. C...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się