Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      problemy z oddawaniem moczu

problemy z oddawaniem moczu

(3 wyniki)
    • Nie oddaje wogole moczu przez cewke moczowa, ani przez pochwe, a tak po srodku jednego i drugiego,tuz nad wejsciem do pochwy sa takie faldki i z tamtedy oddaje mocz, przy pierwszej ciazy zglaszalam to ginekologowi, ale mnie wysmial wiec dalam spokoj... Teraz od poltora roku z miesiaca na mieciac coraz bardziej boli mnie w dole brzucha prawie non stop, doszly bole kregoslupa ledzwiowo-piersiowego, ciagle mam obnizona temperature lub stan podgoraczkowy, jestem oslabiona mam problem by wejsc po...
    • mam spory problem z ta przypadłoscia i stad dwa pytanka: czy ktoś wie co to moze oznaczać i do którego lekarza zwrócić sie o pomoc? a sprawa wyglada tak: mam 22 lata, pare dni temu chciałam zrobić siusiu, strasznie mnie przyparło, ale oddałam tylko troche moczu. Za kilkanascie minut za to znów zachciało mi sie siusiu. I znów to samo, kilka kropel plus bardzo silny ból już po oddaniu moczu. To trwa juz kilka dni, wciaż mam wrażenie ze nie do końca sie wysiusiałam a gdy ide do wc prawie nic...
    • na wtorek jestem umówiona do ginekologa (najwcześniejsza możliwa wizyta), właśnie z powodu moich objawów, ale strasznie się męczę i gubię w domysłach, więc pytam tutaj - może którąś trapił ten problem; od 3-4 dni czuje ogromny ból u wejścia do pochwy, taki, że nie mogę się tam nawet dotknąc; okolica jest zaczerwieniona, bardzo opuchnięta, mam też rozsianych dookoła warg, bardzo blisko odbytu oraz u wejścia i na wargach kilka bardzo bolesnych krost; nie wyglądają one na niczym wype...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się