Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      publicystyka

publicystyka

(6 wyników)
    • To chamstwo że ja tam nie mogę pisać a Zapijaczony Ryj,albo inne chamskie trolle mogą. Link : forum.gazeta.pl/forum/f,904,Publicystyka.html
    • takie cóś mi naskrobaliście- nie możesz pisac na tem forumie... jakoś nie przypominam sobie cobym gdzies tam komuś ublizył, użył "mięsa". niogdize w tej "netykiecie" nie stoi napisane co nie wolno pisac niepochlebnie o panu wojtyle. chyba że jest to dorozumiene że o dżipitu piszemy tylko na kolanach. więc ło cóż siem rozchodzi????
    • zlamanie regulaminu,rzecz w tym,ze nigdy nic nie pisalam na tym forum,co sie komu zlamalo ?
    • szanowni moderatorzy, chcialem dzis dopisac sie w komentarzu pod artykulem red. wielinskiego i otrzymalem napis, ze nie moge zamieszczac wpisow z powodu lamania regulaminu. pamietam, ze moim ostatnim pobytem na forum publicystyka, co mialo miejsce 16 marca 2009, bylem rowniez zablokowany. machnalem wowczas reka, gdyz wlasne wpisy pod artykulami nie stanowia tresci mojego zycia, niemniej chcialbym zapytac co takiego zrobilem, ze nie moge dodawac tam komentarzy? licze na szyb...
    • politycznego. Na jego podstawie moznaby sadzic,ze poziom GW siegnal bruku,a przeciez tak nie jest sadzac po dobrej publicystyce i duzym formacie chociazby. Wydaje mi sie,ze ustalony schemat przydzialu artykulow do poszczegolnych forow jet niedobry. FK jest tego najlepszym dowodem. Polityczno-brukowe informacje wywoluja reakcje na podobnym zalosnym poziomie.
    • Nie chce sie nawet otwierac linkow aby je czytac. Liczba zainteresooanych nimi osob z reguly jest minimalna - z malymi wyjatkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się