rolle

(4 wyniki)
  • badz puzderku taki format perfum jest idealny na podroze, zwlaszcza sluzbowe, kiedy trzeba byc 2-3 dni poza domem i nie chcemy pakowac wiecej niz podreczna torbe co mnie zdziwilo, ze kiedys dalam takie perfumy w prezencie jednej pani w Warszawie i poptrzyla sie na mnie takim wilkiem, ze ojej - "a co to takiego" zawarczala w formie podziekowania; nie kwestionowala zapachu, tylko dlaczego toto w pascie... no wiec, mam Marc w pascie, sliczne srebrzyste puzdereczko, a wczoraj, s...
  • Kobiety, ratunku ;) Kończą mi się moje ukochane perfumy- "Chique" Yardleya. Takie w małym pojemniczku, roll-on, 8 ml. Szukałam wszędzie, ale wydaje mi się, że zniknęły z rynku! Wszędzie tylko dezodorant z tej serii, w najlepszym razie- woda toaletowa. Wodę kupię jako ostateczność, ale powiedzcie- czy wiecie coś na temat tych perfum? Są jeszcze? Jeśli tak, to GDZIE?! Dzięki :)
  • Zupełnie nie pamiętam tego zapachu, a teściowa go uwielbiała. Może są jakieś podobne zapaszki, które możnaby jej podsunąć do obwąchania. Czego się nie robi dla teściowej ;-)
  • Z cosmeticint.com: "Kiss, the rock band famed for rock and roll, outrageousness and painted faces for over three decades, has inked a fragrance licensing deal with Gemini Cosmetics. “Today Kiss is nearly a one billion dollar brand,” commented Neil Katz, president and ceo of Gemini Cosmetics. “This introduction will interpret the band’s iconic image in a way that is fun and explosive,” he added. The first products, a male and female fragrance, are exp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się