rolle

(15 wyników)
  • zastanawiam się nad zakupem wałka roll cit, który nakłuwa naskórek dzięki czemu krem lepiej się wchłania. czy ktoś już tego uzywał? troche się boje czy to nie będzie bolało, teoretycznie jest to wałek który można stosować w domu i kosmetyczka zapewniła mnie że nie boli, a efekty są niesamowite. zresztą można go używać tez do całego ciała. czy ktoś może używał roll citu?
  • Kupilam tez "plyn" (bo tak chyba musze to nazwac) pare dni temu i mam mieszane uczucia co do niego. Nie mam widocznego cellulitu, zdrowo sie odzywiam i duzo cwicze, ale moja skore jest malo jedrna, glownie w miejscu gdzie posladki lacza sie z udami. Jezeli chodzi o dzialanie ujedrniajace produktu, to rewelacja. Skora jest wyraznie napieta. Ale minusem jest uczucie zimna na poczatku, ktore przechodzi w pieczenie. Na szczescie na chwile tylko. Ale to nieprzyjemne. No i troche mi sie klei,...
  • Niedawno widziałam reklamę podkładu Loreala w roll-onie. Podobno łatwiej się nakłada taki podkład. Czy ktoś już stosował?
  • czy ktoras z Was uzywala lub uzywa to cos? interesuje mnie, jak bardzo jest to bolesne, czy jest szansa, ze bede to uzywala codziennie, a nie postawie na polce..... :-)
  • Właśnie kupiłam sobie Fissan i jestem ciekawa czy jest skuteczny, stosował ktoś?? Kupiłam tez Roll-on przeciew nagromadzonemu cellulitowi z Garniera - a ten czy skutkuje? :)
  • Jak w temacie. Możecie jakiś polecić? :) Te Nivea są OK?
  • no więc pytam o to, czy warto zakupić sobie Garnier Skin Naturals, Intensywna Pielęgnacja Ujędrniająca Skórę, Roll-On przeciw nagromadzonemu celluitowi ? nie mam strasznego celluitu, wręcz taki znikomy ale chciałabym poprawić kondycje skóry, a może polecacie coś innego? pzdr
  • Szukam czegoś na ten cały cellulit.Nie jestem gruba,ćwiczę dwa razy w tygodniu,a celluli i rozstępy i tak mam.Rozstępy mam już nawet na wysokości krzyża.Też tak macie?
  • ktos uzywal? sa efekty :)
  • czy ktos probowal/probuje?Jestem ciekawa czy warto i czy nie jest to tzw"pic" dzieki za info.
  • Szukam, szukam i nie mogę trafić na tego nowego Garniera Anty-Cell. w kulce. Ktoś w Kraku go gdzieś namierzył?
  • Bo ja nie mogę:(
  • Czesc, nawet nie wiecie jak sie ciesze ze to paskudztwo mnie opuściło. Juz pisze co stosowalam. Rano i wieczorem serum wyszczuplajace EVELINE, po poludniu nowy roll on Garniera i codziennie pod prysznicem masaz myjką z naturalnego włókna sizalowego. Po 2 tygodniach ani sladu celulitu, cialko idealnie gładkie. Nie mialam duzo tego paskudztwa ale jednak byl i zawsze mialam opory przed rozebraniem sie na plazy a teraz po klopocie. Pozdrawiam wszystkie panie walczące z tym paskudztwem...
  • Dziewczyny gdzie moge go dostac? Podgrzewa sie go w słoiczku, swietnie depiluje.Był kiedys ale od dłuzszego czasu nigdzie go nie widze w sklepach.Czy on jest jeszcze do dostania? Jesli tak to gdzie?Moze widziałyscie gdzies w Krakowie?Pozdrawiam:)
  • jest taki nowy wosk Veet w tubeczce, poradźcie mi jak sie tym to robi, czy boli, na ile jest skuteczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się