rozpalony

(3 wyniki)
  • witam! może panikuje ale mała ( 2 i pół roku) nigdy tak nie miała do tej pory. temperatura mierzona w uchu 38 i pół stopnia ale dłonie i nogi brzuszek chłodny.Rozpalona tylko głowa.Cały czas marudzi że jej zimno - weszła pod kołdrę razem z głową, leży i nie chce wyjść.Nic z tego nie rozumiem zawsze jak miała gorączkę to była cała gorąca. czy tak może być czy to objaw czegoś konkretnego? dziękuje za podpowiedź
  • jestesmy na wakacjach nad bałtykiem wczoraj wybralismy sie z 2 letnia córka na plaże. słonica bylo malo wychodzilo co jakis czas zamglone poszlam z córka troszke nad wode gdy pryszlismycórka sama polozyla sie na kocu i zasnela po przebudzeniu dalam jej lyżeczke obiadu i wymiotowala znowu zaczel byc spiaca i bardzo rozpalona gorąca wyszlismy z plazy cos zjesc zamowilam jej obiad i po jednym kesie wszystko zwymiotowala pojchalismy do lekarza ale przyjmowal dopiro od 16 córka zn...
  • Moja 5.5letnia corka od kilku dni ma bardzo czerwone policzki, gorace w dotyku. nie ma goraczki ani innych objawow choroby, samopoczucie tez w normie. reszta twarzy i ciala ma normalny kolor i temperature. dzis dodatkowo corka skarzyla sie ze policzki ja bola, swedza i pieka. czy ktoras z mam wie co to moze byc?pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna