Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      strzelce

strzelce

(11 wyników)
    • Prosze, nie robcie z Klosego na sile Polaka, on Polski sie wypiera. Jedyne czego sie wyprzec nie moze to polskie pochodzenie, ale on jest Niemcem, ma niemieckie papiery i Niemcem sie czuje do czego ma zreszta prawo bramki strzela dla Niemiec
    • Witajcie, W drugim dniu Mundialu mamy już dwóch kandydatów na Króla Strzelców. Są nimi Niemcy: Miroslav Klose i Michael Ballack. Ten pierwszy ma juz na swoim koncie 2 bramki strzelone Arabii a drugi - jedna. Trzeba jednak zaznaczyc, że Ballack i Klose prezentują bardzo wysoką formę - obaj asystowali przy strzelaniu bramek. Kto dołączy do tego grona - mimo wszystko stawiam na dwóch polaków: Zurawskiego i Olisadebe!
    • po pierwsze: co to jest? po drugie: moze mi ktos powiedziec jakim cudem Anglikowi jest potrzebny paszport zeby sie dostac do hiszpani? za poprana odpowiedz na ktorekolwiek pytanie pralka.
    • Jak by nie bylo cos lepszego do roboty. Tylko ogladac folksdojcza, czy grupe folksdojczgnid panoszacych sie i rechoczacych hr..hr.. i bezczelnie prowokujacych swoja obecnoscia normalnych przechodniow.
    • Może ruszycie te swoje leniwe tyłki i dopiszecie coś do tej strony!
    • Do kadry go
    • Powiedzcie mi: Dzisiaj jest pierwszy kwietnia??? Czy ten gosciu dobrze sie czuje??
    • Szkoda Holendra w takim drewnianym klubie, no ale chociaż cena spora co cieszy.
    • Ile goli Rasiak zapakuje Angikom? Czy Rasiak zostanie królem strzelców MŚ 2006? Komu strzeli pierwszą bramkę? Bramkarza jakies drużyny pokona w finale?
    • |Chciałem zauważyć że część z tej statystyki można o kant tyłka potrzaskać: 11% skuteczność strzelców 12% 87% skuteczność bramkarza 92% 13/2 obronione/nieobronione 22/2 15 strzały celne rywali 24 To są kompletne bzdury. Jedyną bramkę włosi stracili po samobójczym trafieniu własnego obrońcy, zatem: 1. Skuteczność strzelców wynosi 0% a nie 12% 2. Skuteczność bramkarza 100% a nie 92% 3. Strzały celne rywali - jeśli liczone są 24 strzały celne oddane przez RYWALI, to obronione/nieobr...
    • A grajcie sobie... ---- Kanapa w natarciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się