Forum Turystyka Europa Wschód Europy
ZMIEŃ
      symferopol

symferopol

(8 wyników)
    • Wybieramy się na Krym, wiemy o kłopotach z biletami ze Lwowa dlatego szukamy alternatywy.Prosimy o kazde info...
    • Wybieramy sie w 6 osób na Krym pod koniec lipca i potrzebujemy bilety na pociąg Lwow - Symferopol, próbowaliśmy kupic je przez kogoś w tym tygodniu i nic... Szykuje się koczowanie pod kasami i to nie wiadomo z jakim skutkiem :( Jak ktos może coś załatwic lub ma jakąś dobrą radę to bardzo proszę... z góry dzieki
    • czy ktos rezerwował bilet na pociąg ze Lwowa do Symferopola? Albo ktos wie jak to zrobic?
    • Cześć! Może mi ktoś pomóc: mój znajomy pojechał wczoraj do Lwowa, żeby kupić bilety na 30.07 ze Lwowa do Symferopolu na Krymie. Miałem tam jechać na wakacje, ale okazało się dziś, że dostałem pracę. Kontaktu z kumplem nie mam, bo on nie ma roamingu, tak więc niestety nie mogę mu powiedzieć, żeby mi nie kupował biletu. I co teraz? Czy bilet można zwrócić do kasy we Lwowie? Ile kasy się wtedy traci? Można ten bilet odsprzedać komuś w Polsce? Slyszalem, że podobno ukraińska kolej wp...
    • Hej, chciałbym od razu po przyjeździe na Krym udać się do Sudaku. Patrząc na mapę, nie opłaca się jechać do Symferopola, tylko lepiej wychodzi przesiąść się w Dżankoj do np. Kirowske i dalej busem do Sudaku. Da radę? Chciałbym też zobaczyć Stary Krym, niby po drodze, ale czy nie lepiej udać się tam na jeden dzień z Sudaku? Z góry dzięki za info i pozdrawiam
    • Witam, Kilka dni temu wróciłem z Ałuszty i oto moje spostrzeżenia. Sam sporo dowiedziałem się z podobnych wpisów, więc jest szansa, że i ten się przyda. Na początek uwaga ogólna - rok temu, kiedy prawie wyłącznie leżeliśmy na plaży, Krym wydawał się godny polecenia każdemu (najkrócej mówiąc, wypoczywamy za połowę (no… 2/3) tego, co nad Bałtykiem, a przywozimy gwarantowaną opaleniznę, zamiast gwarantowanego zapalenia płuc). Nadal jestem tego zdania, o ile ktoś wybiera się...
    • jeśli ktoś był w Kerczu to proszę o radę jak najlepiej tam się dostać.
    • Mama zamiar wybrac sie w lipcu na Krym. Ponoc z Lwowa mozna leciec do Symferopola samolotem. Czy macie jakies doswiadczenia zwiazane z ukrainskimi liniami lotniczymi? Bede wdzieczny za kazde info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się