-
Proszę mi powiedzieć tytuły dobrych książek ,albo stron internetowych, jakiś artykułów na temat zwyczajów, obyczajów w Turcji - poczynając od 13 wieku do współczesności. Jak oni żyli Ci mieszkańcy , jak wyglądało ich życie tak na co dzień. Kurde , żeby tak dostęp do jakichś tureckich kronik, opowiadań.Znam Turcję ,ale chcę poszerzyć swoją wiedzę.Z góry dziękuje
-
Zainteresowanych proszę o kontakt na adres gazetowy. Pozdrawiam
-
Witam.
Chciałabym przekazać informację o jednym z nieuczciwych biur podróży, które nie płacą za wykonaną pracę. Jestem pilotem i rezydentką już od kilku lat i w październiku otrzymałam propozycję pilotażu wycieczki objazdowej po Turcji z biurem podróży Filiz tour z siedzibą w Warszawie. Pomimo braku możliwości legalnego zatrudnienia (bo właściciel nie chciał „tracić” dodatkowo pieniędzy, a w przypadku kontroli miałam udawać turystkę) zdecydowałam się na to zlecenie (mój dotychc...
-
Witam :)
Zwracam sie z pytaniem czy moze juz ktos wyjezdza z Wezyr'a do
Turcji w tym roku (kwiecien)jako rezydent?
Pozdrawiam,
m.
-
Czesc wszystkim,
Ciekawa jestem niezmiernie, jak wyglada wasz typowy sezon.
* Ile transferow (np. na na tydzien) koordynujecie?
* Ile czasu (godzin) poswiecacie na wieczory informacyjne i dyzury?
* Jak czesto zdazaja sie w waszych destynacjach sytuacje awaryjne
(lekarz/szpital, policja itp.)
* no i moze ktos sie przyzna: ile reklamacji przyjmujecie?
Pozdrowienia
(Swiezo upieczona) Rezydentka
-
Gdzie nabyć książki - "Turkish odyssey" - A Cultural Guide to Turkey oraz "Blue Guide ", też o Turcji . Obie książki w języku angielskim. Bardzo prosze o podanie jakis namiarów. Z góry dziękuje. Czas mnie goni, jak wszystkich,hehehhe...... Komu w droge temu ..
-
Pilnie poszukujemy kandydatow na stanowisko Rezydenta w Turcji
(Riwiera Turecka) oraz Egipcie (Hurghada).
CV wraz z listami motywacyjnymi prosimy kierowac na adres mailowy
m_lasocka@hotmail.com
-
Witam, mam ogromna prosbe, poniewaz mam z tymi dwoma biurami
niebawem rozmowe kwalifikacyjna. Ktore z tych biur podrozy wg
waszego doswiadczenia jest lepsze?ktore zapewnia lepsze warunki
(zakwaterowanie, organizacja pracy, wynagrodzenie). Za wszelkie
informacje bede bardzo wdzieczny. pozdro